Hazai sztár

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon sztárja – Régóta dédelgetett álma vált valóra

14 évesen szerettek egymásba a barátnőjével, azóta tervezgetik a közös jövőjüket. Most komoly lépést tettek meg együtt.

Az Exatlon harmadik szériájának férfi győztese, a legutóbbi All Star-évad ezüstérmese és szerelme, Kelemen Anna elérkezettnek látta az időt, hogy szüleik jóváhagyásával összeköltözzenek. „Nagyon régóta terveztük, és azért lett Budapesten az otthonunk, mert közel van Kecskeméthez, Anna itt jár egyetemre, amit én is itt fogok elkezdeni” – újságolja a 20 éves Bálint, és elárulja, Annával 14 évesen jöttek össze. A távolság összehoz Anna számára sem volt kérdés az összeköltözés, és bár édesanyja nehezen engedte el, azért támogatta a döntésében. „A bátyám is kirepült, így ketten maradtak apával, ez fura, és hozzá kell szoknia – idézi anyukáját Anna. Bálint az Exatlon két évadát − összeadva majdnem egy egész évet − Dominikán töltötte, de párja szerint ez az idő erősített a kapcsolatukon. – Rájöttünk, hogy mennyire hiányzik a másik, és mennyire fontos a mindennapi életünkben. Nagyon ragaszkodunk egymáshoz, így nem volt hátrány, hogy egy évet külön töltöttünk.” „Nagyon nehéz volt egymás nélkül létezni – ismeri el Bálint –, de ez az idő ráébresztett arra, hogy milyen jó lenne egy közös élet. Ez is egy pluszmotiváció volt” – teszi hozzá az exatlonos, aki még a közös mosogatást is élvezi kedvesével.

A füredi Anna-bál egyik legszebb párja voltak (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Ki hordja a nadrágot?

Hiába nagyon fiatalok, úgy érzik, ismerik a titkot, ami évek óta tartó kapcsolatukat össze­tartja. „Figyelünk egymásra. Ha van is egy kis vita, azt próbáljuk egyből kezelni” – összegez a fiú. Anna szerint ugyan mindig Bálinté az utolsó szó, azért tényekkel, érvekkel meg­győzhető, de a nadrágot közösen hordják. Mivel régóta várt, nagy lépésnek tartják az összeköltözést, egyelőre nem gondolkodnak azon, hogy továbblépjenek, így sem az esküvő, sem a gyermekvállalás nem téma náluk. „Akár egy-két évbe is telhet, mire teljesen belakjuk a lakást, és azt fogjuk érezni, hogy ez az igazi otthonunk. Addig nem is szeretnénk előre szaladni. Természetesen várjuk a következő fordulópontot, de addig csak utazgatunk, és élvezzük az életet” – taglalja Bálint, és miközben helyesel, Anna elárulja, beszéltek már arról, hogy ki mikor szeretne gyereket, de abban egyeztek meg, hogy várnak vele.

Fotó: Archív

Exatlonos esküvő?

Egyelőre az sem biztos, bármennyire is szeretik egymást, hogy egyáltalán egybekelnek. Azért az esküvő gondolatával nem bűn eljátszani. „Exatlonos esküvő? Nem is tudom… Simán lehetnének szaladgáló esküvői játékok, versenyek, de ebbe sem szeretnék belegondolni. Nem azzal ígérne nekem örök hűséget Bálint, ha azt mondaná, hogy legyek a felesége, hanem azzal, hogy mellettem van, támogat, és együtt töltjük az időnket” – mondja Anna, és úgy véli, kimondható, hogy nem tartják fontosnak az esküvőt. Ehhez Bálint annyit fűz hozzá, hogy még mindig próbálják bepótolni azt az időt, amit az Exatlon elvett tőlük, így nyáron sok időt szeretnének együtt tölteni, és egy kis utazásnak élik meg már a költözést is.

Az első közös videó az otthonukból itt tekinthető meg.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!