Hazai sztár

A Szombat esti láz egykori szívtiprója hiányos öltözetben szórakoztatja a hölgyeket

Cseh-Szakál Tibor hatalmas sikert arat a lánybúcsúkon.

Élete nyolc évvel a Szombat esti láz után is a tánc körül forog. Legyen az standard, ­latin-amerikai vagy éppen erotikus, a sármos táncművész minden műfajban megállja a helyét. Látványos pucérkodást és simulós öltáncot ugyan állítása szerint nem vállal, soft chippendale show-t viszont annál inkább. A 43 éves táncosnak hatalmas sikere van a menyasszonyok köré­ben. „Számos meghívást kaptam születésnapra, lánybúcsúra, hogy táncoljak az ünnepeltnek, én pedig úgy voltam vele, miért ne? Persze azt mindenkivel előre leszögezem, hogy ha klasszikus vetkőzős fiút akarnak a bulira, akkor nem én vagyok az emberük, viszont ha egy visszafogottabb show-ra vágynak, akkor állok rendelkezésükre” – mondja lapunknak Cseh-Szakál Tibor, akinek 45 perces privát fellépését bárki megrendelheti az interneten. „Általában elegánsan, öltönyben szoktam megjelenni, és legfeljebb az ingemtől szabadulok meg, szó sincs pucérkodásról. Megtáncoltatom a csajokat, tanítok nekik néhány lépést, megalapozom a hangulatot, majd további jó szórakozást kívánok nekik. Ennél többet nem vállalok, ez viszont teljes mértékben összeegyeztethető a versenytáncos karrieremmel és persze a magánéletemmel is.”

Féltékenységről szó sincs

De mit szól mindehhez Tibor neje, Dalma? „Szerencsére a feleségem nem féltékeny típus. Tizenkét éve vagyunk együtt, hét éve élünk házasságban, úgyhogy alaposan kiismertük egymást. Egyébként őt is a táncommal vettem le a lábáról, no persze, nem úgy. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és azonnal mágnesként vonzottuk egymást. Felkértem táncolni, ő igent mondott, utána pedig már maguktól mentek a dolgok. A tánc a munkám, az életem része, ezt pedig Dalma is jól tudja, de a játékszabályokat természetesen betartom, és nem lépem át a határokat” – vallja be Tibor. A táncos magánélete nemrégiben újabb fordulóponthoz érkezett: hamarosan szülői örömök elé néznek a feleségével. „Már úton van a baba, november végére várjuk a picit, aki most tizenhat hetes. A nemét egyelőre nem tudjuk, egy meglepetésbulin fog kiderülni számunkra, hogy lányunk vagy fiunk születik, de egy biztos: a boldogságunk határtalan.”

Felesége áldásával vetkőzik (Fotó: Archív)

Hiányzik a tévézés

Tibor nem csak a magánéletében, a karrierjében is kiteljesedett. A privát jellegű felkérései mellett természetesen a versenytáncos múltjával sem hagyott fel, emellett Party Fitness-órákat tart, oktat, és a tanítványaival versenyez. Ez az úgynevezett ProAm versenyforma. Egyedül a televíziós szereplés hiányzik az életéből. „A Szombat esti láz óta sajnos nem kaptam felkérést, pedig nagyon szívesen mennék hasonló típusú műsorba. Bevallom, hiányzik a tévézés, de természetesen így sincs okom panaszra, sőt. Büszke vagyok a tanítványaimra, szeretnék minél többet nyújtani a versenyzőimnek, és a maximumot kihozni belőlük.”

Kiemelt képek: RTL Klub/Sajtóklub, Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!