Hazai sztár

Nótár Mary: „Olyan is volt, hogy kicsit elszálltam”

A húszéves jubileumát ünneplő énekesnő a magánéletéről is őszintén mesélt.

Pár hete este hét órakor már tömött sorokban gyülekezett a közönség a budapesti Barba Negra bejárata előtt, mert senki nem akart lemaradni Mary jubileumi koncertjéről. Az énekesnő a Szoszi van című dalával nyitotta meg az estet, később pedig a Láridéj és az Összetart a dal is felcsendült, amit több százan énekeltek egyszerre.

Fergeteges partihangulatot varázsolt a színpadra (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Nagyobb lett az arcom a kelleténél”

Mary nagy utat járt be, amíg egy kis borsodi faluból, Takta­harkányból eljutott a hazai nagyszínpadokig. Tizenkét éves kora óta azon dolgozik, hogy komolyan vegyék a zenei szakmában. Tehetségére a Fekete Szemek atyja, Bódi Guszti figyelt fel. „Neki köszönhetően indult be a karrierem. Miután lemezszerződést kötöttünk, nagyon elszántan hajszoltam a sikert. Éjt nappallá téve dolgoztam, munkamániás lettem, aztán persze olyan is volt, hogy kicsit elszálltam, nagyobb lett az arcom a kelleténél, de ezeket általában mindig felismertem és elrendeztem magamban. A mulatós műfajt egyébként nagyon sokan alábecsülik, engem is sokan lenéznek, pedig azt gondolom, hogy én pont egy világzenei stílust képviselek. Persze, azt én is érzékelem, hogy felhígult a szakmánk, de szerintem ez ugyanúgy vonatkozik más zenei irányzatokra is, legyen szó popról, rockról vagy éppen rapről. Szeretném ledönteni a sztereotípiákat, és megmutatni, hogy egy roma énekesnőnek is helye van a nagyszínpadokon. ­Ahogyan azt is, hogy az én zeném legalább annyira értékes, mint akiknek a számait unásig játsszák a rádióban.”

Már a próba is jókedvűen telt (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„A páromat a síromig fogom szeretni”

A 36 éves énekesnő szinte soha nem beszél a magánéletéről, pedig volna mivel dicsekednie. „Régóta boldog párkapcsolatban élek, és remélem, hogy ez örökké így is fog maradni. Hét évvel ezelőtt még egy dalt is írtam a páromnak, amelyben hangot adtam az érzéseimnek. Mivel nem vagyok a szavak embere, sokszor nehezemre esik kimondani, ha szeretek valakit. Alapvetően távolságtartó ember vagyok, de ahhoz, akit a szívembe fogadok, egy életen át hű vagyok. A páromat a síromig fogom szeretni, és igyekszem egy életen át kitartani mellette. A gyerekkérdés, az anyaság is egyre inkább foglalkoztat, nagyon családcentrikus ember vagyok, de ahogy szokták mondani, ember tervez, Isten végez, úgyhogy sosem lehet tudni, mit hoz a jövő!”

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu (3)

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!