Hazai sztár

Bangó Margit: „Benne van az erőm, az életem az én kis Tinámban”

Tina annyira szereti a dédnagymamáját, hogy minden kívánságát teljesíti.

Bár sokat lazultak mára a hagyományok, ha egy fiú gyűrűt húz egy lány ujjára, az a jegyesség kezdetét jelenti, amelyet azonban nem minden esetben követ egy éven belül házasság. A Bangó családban Bangó Margit, vagyis a Mama szava a döntő, aki feltételhez kötötte az esküvőt. „Benne van az erőm, az életem az én kis Tinámban, aki a születése óta velem van. Eddig én gondoskodtam róla, egy ideje pedig már ő rólam. Tina ritka kincs, áldott jó gyerek, aki nem hagy el, amióta gyengélkedem. Szinte az iskolába is nehezen indul el, annyira félt, amikor pedig itthon van, mindenben a segítségemre van. Készen állna arra, hogy önálló élete legyen, viszi a háztartást, és lassan jobban főz, mint én. Nekem azonban volt egy kérésem: amíg nincs diploma, ne legyen esküvő sem” – szögezte le Bangó Margit.

Csókos család

Bármennyire úgy tűnik, hogy szigorú az énekesnő, csak egyszer emelte unokájára a kezét, amikor kislány korában Tina a kertben bújt el előle. „Életében először és utoljára akkor kapott tőlem egy kis sipkást” – elevenítette fel Margit a történetet, aki komolyra fordítva a szót, elmondta, szerinte a szeretetet fizikailag is ki kell mutatni, amit ő puszikban és ölelésekben mér, ezekből pedig az otthonában sosincs hiány.

Bangó Margit és Tina (Fotó: Archív)

A fiatalok, Tina és Norbi­ egyetértenek ezzel. A kis Tina másfél év múlva veheti a kezébe a diplomáját, televíziós műsorkészítőnek tanul, de ha kell, halasztani is hajlandó. Azt mondja, az esküvőnél jóval fontosabb a dédmamája egészsége. Év elején Bangó Margit két komoly műtéten esett át, és bebizonyította, még mindig van helye a színpadon. A szerettei és a közönsége élteti, és természetesen szeretné megérni dédunokája esküvőjét. „Szerencsére a Mama sokkal jobban van, az egészsége most fontosabb bárminél. De én még látom rajta, hogy gyenge. Ezért továbbra sem szívesen hagyom itthon. Az iskolában is ideges vagyok, félek, nehogy akkor történjen vele valami, amikor nem vagyok a közelében. Megbeszéltük, az esküvő várhat, idén még nyaralni sem szeretnénk. Őt ugyanis nem tudjuk rábeszélni, hogy tartson velünk, én pedig nagyon ragaszkodom hozzá. Norbi megérti, neki sincs ellenére, hogy a Mama körül legyünk. A munka és a tanulás sok idejét leköti, hiszen a Swing à la Django együttesben basszusgitározik, jövőre pedig klasszikus nagybőgő szakon végez a Zeneakadémián” – magyarázza Bangó Tina.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!