Hazai sztár

Berki Renáta és Hódi Pamela – Összeköti őket a közös bánat

Rivalizálásuk megannyi újságcikk témájául szolgált a múltban, ám a tragédia miatt egyetlen pillanat alatt váltak egymás támaszává.

Berki ­Krisztián nagy kanállal falta az életet, imádta a szép nőket, de mind közül kettőt szeretett igazán. Elsőszülött lánya, Natasa Zselyke édesanyja, Hódi Pamela mindent elsöprő szerelem volt az életében, sokan úgy tartják, a sok botrány és a megromlott kapcsolatuk ellenére legbelül a haláláig szerette. Ahogy az alig féléves második kislánya, Emma Katerina édesanyját, Mazsit is, akinek – életében először – hivatalosan is örök hűséget fogadott. A két nő kapcsolata mindig nagyon hullámzó volt. Ám Krisztián halála mindent harcot és vitát felülírt. Pamela az egykori, Mazsi a jelenlegi szerelmét temette el, ez pedig mindent megváltoztatott közöttük.

Mazsi szívszorító beszédet mondott Berki Krisztián temetésén (Fotó: Birton Szabolcs)

Itt már nincs ellentét

Május 6-a reggelén a két nő egymás után érkezett a tragédia helyszínére. Szabadidő­ruhában, smink nélkül. Látszott, hogy a hír hallatán mindketten azonnal kocsiba ültek, indultak, a háznál pedig sokkot kaptak a történtektől, megrázkódtatásukat csak fokozta az a tudat, hogy mindezt a kis Nati testközelből élte végig. Hisz kora reggel ő talált rá holtan fekvő édesapjára az erkélyen. Pamela és Mazsi el sem mozdultak egymás mellől, felváltva fogták Natit, és egymást támogatva próbálták feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé. Napokkal később érződött, hogy a búcsúposztjukat is egyeztették, és egy-egy fehér-fekete képpel köszöntek el gyermekeik édesapjától, az egyik fotón Krisztián Natival, a másikon Emmával van. Úgy tudni, a temetés részleteit is megbeszélték, és aznap, Krisztián utolsó útján is végig egymás közelében voltak. „Amikor Kökény Attila énekelt, Mazsi zokogásban tört ki, hisz a kedvenc közös számukat adta elő, amit Krisztián is sokszor énekelt. Pamelában pedig az urna sírba helyezésénél szakadt fel a fájdalom. Záporoztak a könnyei. Itt már nincs ellentét, csak a közös bánat” – mondta a temetésen is részt vevő közeli barát.

Már decemberben elindult a békülés

És valóban, a tragédia végleg pontot tehet Pamela és Mazsi hullámzó kapcsolatára, ami egykor jól indult. Csak később siklott ki, amikor Pamela kérése ellenére Mazsi folyamatosan közzétette a kislánnyal készült közös képei­ket, és túlzásba vitte a „szerető mostohaanya” szerepét. Az ellentétet tovább mélyítette a Pamela és Krisztián között évekig folyó csatározás a gyerekelhelyezés és gyerektartás összege miatt, amiben Mazsi nyilvánvalóan a férjét támogatta. Emma Katerina születésekor azonban 180 fokot fordult és nyilvánosan kért bocsánatot Pamelától. „Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom” – írta Mazsi egy tavaly decemberi Instagram-­sztorijában, és elismerte, hogy Pamelának szánta a sorait. A békülés tehát már ekkor elindult közöttük.

Pamela és férje, Tóth Bence (Fotó: Smagpictures)

Egy életre szóló kötelék

A tragédia és Nati szeretete most csak még közelebb hozta őket egymáshoz. Mazsi a búcsúbeszédében megígérte Krisztiánnak, hogy a legnagyobb vágyának eleget tesz, ami az volt, hogy a két kislánya jó testvérként nőjön fel. És noha nem is úgy, ahogy Krisztián életében, de meglehet, Nati rendszeresen mehet majd Mazsihoz, hogy a kis Emmával együtt, közösen programozzanak. „Krisztián távozásával nemhogy távolodnának, inkább közelítenek egymáshoz, és összefogtak Pameláék. Már csak a kis Nati miatt is, aki óriási szerelemben él Mazsival is, és ott van Emma, a kishúga is – mondja a közeli barát, aki szerint Pamela már tavaly is jól fogadta békülési szándékot. – Pamela rengeteget változott, a hite egészen más irányba vitte. Egy ilyen szomorú történés pedig egy mélyen vallásos embert csakis szeretetre, támogatásra, összetartásra sarkall. Lehet, nagyot mondok, de azt gondolom, Nati miatt ők valamilyen szinten egy nagy család lesznek.”

Kiemelt képek: DFP

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!