Hazai sztár

Falusi Mariann: „Úgy érzem, mintha a sors a tenyerén hordozna”

Egyszerre fontos számára a szabadság és a párkapcsolati elköteleződés, különösen igaz ez az idei évre.

Az idei évre szóló képlete nemcsak szerelmet, hanem munkasikereket is jelez.
Falusi Mariann: Tény és való, hogy a munkának köszönhetően felpezsdült az életem. A pandémia miatt két éve elmaradt koncerteket most bonyolítom le. Nemcsak a Pa-dö-dő-vel, hanem önálló előadásaim is vannak. És jó lenne, ha a szerelem is rám találna.

Vízöntő aszcendense arra utal, hogy azok a párkapcsolatok működhetnek jól az életében, ahol megkapja a szabadságot.
F. M.: Elképzelhetetlennek tartom, hogy azért, mert valaki az aktuális társam, elvárjam tőle, hogy mindig együtt utazzunk, uszodába járjunk, vacsorázzunk, színházba menjünk. Szerencsére sok barátom van, az egyikkel ezt szeretem művelni, a másikkal azt. Különböző emberekkel más-más dolog működik jól. Ahogy én nem telepszem a választottamra, ez legyen neki is fontos.

A képlete szerint élete legmélyebb pontja is a szerelemmel kapcsolatos.
F. M.: Voltak az életemben mélypontok, de ezek mindig mások miatt következtek be. Vagyis elmondhatom, hogy mások krízishelyzetei miatt kerültem én is gödörbe. A környezetemben több volt az öngyilkosságra hajlamos személy. Amikor ezek az események bekövetkeztek, akkor beszéltem egy pszichiáterrel, aki nagyon sokat segített ezeknek a helyzeteknek a feldolgozásában. Beszélt a szuicid hajlamú emberek rendkívüli érzékenységéről és kiszámíthatatlanságáról. Én, az igazi életigenlő azt vallom, hogy mindig, minden helyzetből van kiút. Komoly empátia és több év kellett ezeknek a nehéz pillanatoknak a megértéséhez, feldolgozásához.

Presser Gáborral 2018-ban (Fotó: Smagpictures)

A képlete azt mutatja, hogy külföldön is voltak és lesznek is munkasikerei.
F. M.: Ha munkáról van szó, akkor ez régebben igaz volt, mert fesztiválokra jártam, és gyakran nyertem. De ma már ez nem érdekel. Azt vallom, hogy az ember legyen próféta a saját hazájában. Érjünk el sikereket a saját környezetünkben, a saját kultúrkörünkben.

A Jupiter és a Neptunusz helyzete arra utal, hogy csodálatos opera-énekesnő lehetett volna.
F. M.: Eredetileg operaénekes vagyok. Lírai mezzo hangom van, pedig az, a szerepkört tekintve, sokkal visszafogottabb, mint az én érzelmi igényem. Ha nem én lehetek a főszereplő, nem akartam volna bejönni a színpadra mint, mondjuk, nyolcadik dajka a második felvonásban. A tapsrendet sem szerettem volna megvárni, mert ezek kiábrándító dolgok számomra. Olyasmit akartam csinálni, amiben én állok a középpontban, én vagyok az első. Olyan dolgot létrehozni, amilyet előttem még nem csinált senki, vagy megpróbálta, de nem ért el benne sikert. Ezt nekem a Pa-dö-dő-vel sikerült megvalósítani.

Lang Györgyivel mintha testvérek lennének (Fotó: Smagpictures)

A Pa-dö-dő-nél maradva és a karmajelölő bolygók helyzetét figyelembe véve, elmondható, hogy Lang Györgyihez erős, előzőéletek-beli szálak fűznek. Olyan, mintha szülő-gyermek kapcsolat lenne önök között.
F. M.: Az biztos, hogy mi nemcsak ebben az életünkben találkoztunk, és az sem a véletlen műve, hogy a sorsunk a jelenben ilyen szorosan összefonódott. Inkább azt mondanám, hogy olyan érzés, mintha testvérek lennénk. Természetes számomra, hogy mindent megteszek érte, amit csak tudok.

A képlete alapján elmondható, hogy ön valóban a szerencse lánya.
F. M.: Ha végigtekintek az életemen, akkor azt mondhatom, hogy tényleg szerencsés csillagzat alatt születtem. Mintha a sors a tenyerén hordozna. Korábban azt mondta, hogy különleges csillagállásban születtem, a sorstól ajándék karmát kaptam. Ha lehetne választani, a következő életem is ugyanolyan legyen, mint ez a mostani. Mert ebben szabadnak érzem magam, azt tehetem, amit szeretnék.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!