Hazai sztár

Zalatnay Sarolta: „A frufrum a védjegyem”

Cini szerint egy jól megválasztott frizura akár egy életen át elkísérhet minket.

A népszerű énekesnő több mint 5 évtizede, az 1966-os Táncdalfesztiválon szerzett országos népszerűséget. Különleges hangja mellett pedig természetes szépségére is felfigyeltek. Az azóta eltelt majd’ hatvan évben Cini nem is változtatott a külsején. Ikonikus frufrujától pedig egyenesen képtelen megválni. „Nem szeretek változtatni a hajamon, a színéhez, fazonjához is ragaszkodom, nem beszélve a frufrumról. Bár édesanyám mindig azt mondta, úgy nézek ki vele, mint valami pulikutya, és a rajongók is olykor megszólalnak, hogy bozontos, boglyas a hajam, de én imádom. A frufru egyfajta védelmet nyújt a színpadon. Olyan, mint egy kapaszkodó. Nem szeretem, amikor kifújja a szél az arcomból, olyankor picit elveszettnek érzem magam” – vallja be az énekesnő.

Az év sztárállatvédője lett

A köztudottan nagy állatvédő Cini nemrég a Sztárok az Állatokért nevű jótékonysági koncerten lépett fel. Itt tüntették ki Az Év Sztárállatvédője-címmel. Az énekesnőnek hamarosan megjelenik DR BRS-sel közös új feldolgozása a Hosszú forró nyár című dalból.

Sminkjét mindig maga készíti (Fotó: Schumy Csaba)

Cini nem csak a barna tincseihez, a műszempillájához is több évtizede ragaszkodik. „A fellépések alkalmával is én sminkelem magam. Régen kitanultam a mesterséget, úgyhogy pontosan ismerem az arcomat, tudom, mi áll jól nekem. ­Twiggy óta a szememet szeretem hangsúlyozni, a műszempilla pedig a védjegyemmé vált, amit, mondhatni, én hoztam be Magyarországra. Alapozót már ritkábban használok, ilyen nagy melegben pedig pláne nem szeretem magam levakolni. A koromat sem szégyellem, és a ráncaimmal is elboldogulok. Úgy vagyok vele, inkább nézzenek egy 74 éves jó csajnak, mintsem egy lepattant ötvenesnek. Öltözködni is ugyanúgy szeretek, mint huszonévesen. A dögös miniszoknya szerintem az én koromban is menő, ma is bátran viselek sortot, a tűsarkút viszont már nem tudom elviselni, mert fáj benne a lábam. Persze ebben szerintem semmi meglepő nincs, az én koromban már az a csoda, ha semmije nem fáj az embernek. Ennyi bajom legyen!”

Újra hódít a Twiggy-smink

A miniszoknya, a Sassoon-hajvágás, a porcelánbőr, a hangsúlyos szemsmink és az extra hosszú pillák királynője, Twiggy a 60-as évek egyik legikonikusabb brit modellje volt, aki nők millióit inspirálta. Nem véletlen, hogy most újra divatba jött a hozzá köthető retró smink.

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!