Hazai sztár

Nádai Anikó – Halászlé lesz a lakodalmi menüben

Örömteli események várnak az RTL Klub műsorvezetőjére. Megmutatjuk a részleteket, milyen lehet a házasságkötésük Hajmásy Péterrel.

A helyszín

Péter volt már házas, Weisz Fannival Budapesten keltek egybe. Bár ezúttal is több fővárosi helyszín felmerülhet, de ki akarna újra ugyanott házasodni? Ráadásul Anikóhoz egy vidéki esküvő jobban illene. Nemcsak azért, mert a Házasodna a gazda című műsor háziasszonyaként neve egybeforrott a vidékkel, hanem mert Baján nőtt fel. Arrafelé számos csodás helyszín adott egy jó lagzihoz, ott van mindjárt a Sugovica partján lévő patinás hotel, de megtarthatják a vadregényes dunai szigeten, Veránkán is.

A ruha

Anikó még nem volt férjnél, de viselt már menyasszonyi ruhát egy fotózás alkalmával. Akkor a választása egy felül csipke, alul harang alakú darabra esett. És minden bizonnyal varrat majd, legalábbis ha el akarja kerülni az olyan divatbakit, ami 2016-ban esett meg vele: egy műsorban ugyanazt a ruhát viselte, mint Muri Enikő egy partin.

A zene

„A kapcsolatunk egyik alappillére a humor. Mindenen képesek vagyunk nevetni” – mondta nemrég Anikó, így ha meg akarja tréfálni a férjét, márpedig miért ne tenné, akkor a zenekarral eljátszatja a Csárdáskirálynő című operett slágerjét, a Hajmási Péter, Hajmási Pált. Már csak azért is, mert már tudjuk, hogy közös gyerekük fiú lesz, aki a családi hagyomány szerint a Hajmásy Péter Pál neveket kapja majd. De lehet, maga Anikó énekli majd el, hiszen tudjuk, hogy jó hangja van: nemcsak a ValóVilág című műsorban, de az Álarcos énekesben is megcsillogtatta tehetségét.

A menü

Szerepelt az RTL Klub gasztroműsorában, de Anikó saját bevallása szerint nem egy konyhatündér. Ritkán főz, ha igen, akkor is sajtos-tejfölös tésztát. Így minden finomságnak örül, amit elé tesznek. A lakodalomban a vendégek természetesen számíthatnak bajai halászlére is, egy bajai lány lakodalmán ez kötelező.

Nyoszolyó­lányok és -fiúk

Anikónak sok barátja van, az egyik legközelebbi Horváth Gréta. Ő esélyes a nyoszolyólány szerepére, de az is biztos, hogy a műsorvezető nagyobbik fia, a hétéves Patrik is szerepet kap a házasságkötésen. Minden bizonnyal a gyűrűket viszi majd.

A vendéglista

Ha csak a pár baráti körére gondolunk, no meg a kollégáira, akkor a vendéglista igen hosszú lesz. Akár száz-százötven fő is meghívást kaphat. Viszont akadhatnak hírességek, akik feltehetően nem számíthatnak meghívóra. Ilyen lehet Soma Mamagésa, aki négy éve A Konyhafőnök című műsorban fogta magát, és arcon legyintette Anikót, mert nem tetszett neki, amit mondott.

A nászút

A cél a Karib-térség lehet, hiszen Péter ott kérte meg Anikó kezét, így szép emlékek kötik oda őket. Az időpont azonban kérdéses, no nem a munka, hanem közös gyermekük miatt, hisz egy kisbabát nem szívesen hagyna itthon senki sem, és persze a nászúton sincs sok keresnivalója egy picinek.

A dekoráció

Az interneten fellelhető információk szerint a műsorvezető kedvenc virága a rózsa. Biztos, hogy ebből kötteti a csokrát, meg a nyoszolyólányokét is, és ez lesz a férfiak zakójára tűzve. De a rózsából készült kompozíciók asztaldíszként is jól mutatnak majd.

Kiemelt képek: Smagpictures, Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!