Hazai sztár

Bogdányi Titanilla: „Sohasem voltam társfüggő, de ki ne vágyna a hercegére?”

Harminc éve halljuk a hangját filmekben és a sorozatokban, most pedig A Séf meg a többiek című szériában Alexát, a pincérnőt alakítja.

Az első mondatot a szinkronban olyan hét-nyolc évesen mondta el a Váratlan utazás című sorozatban. Onnantól nem volt megállás. Kapott fizetést is, de be kellett segítenie otthon, úgyhogy a keresete nem tett hozzá a felnőtt életéhez. „Nagyon sokat dolgoztam, szinte ki sem jöttem a stúdiókból, de ezt egy pillanatig se éreztem tehernek. Nekem a kollégák voltak a másik családom, az első szerelmek is ott alakultak ki.” Titanilla mindössze 15 éves volt, amikor elköltözött otthonról. „Ezt így hozta a sors. Jóbarátok lettünk színész kollégáimmal, és adódott egy lehetőség, hogy összeköltözzünk – mondja a színésznő, aki meglepődne, ha 16 éves lánya, Korina most bejelentené, költözik. – Ő is szinkronizál. Büszke vagyok rá, tehetséges, és szeretnek vele dolgozni.”

Anger Zsolttal, a sorozat főrendezőjével és Vanya Tímeával (Fotó: Smagpictures)

A színésznő gyereke apjától 2008-ban vált el. „Tavaly márciusban ért véget egy négy évig tartó kapcsolatom. Jóban vagyunk azóta is, nincs köztünk harag. Sose voltam társfüggő, szeretek egyedül lenni, de ki ne vágyna a hercegére? Pláne, ha a Disney-generációban nőtt fel. Plusz még ráadásul művészlélek is, és szentimentálisan romantikus, mint én” – teszi hozzá, majd azt is, bár a sütés és a főzés a kedvenc időtöltése, egyelőre csak magára, a lányára és a barátaira főz. Utóbbiak igen fontosak számára, különösen egy, Gyöngyvér, akivel hetedik osztályos koruk óta elválaszthatatlanok.

Irány a suli?

Bár tavaly nem iratkozott be szakácsiskolába, mert annyi munkája volt, hogy nem fért bele az életébe, a tanulásról mégsem mondott le. Egyik szenvedélye a fotózás, és szeretné megtanulni a szakma csínját-bínját.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!