Hazai sztár

Rubint Réka: „Minden okkal történik”

A népszerű fitneszedző spiritualitás útját járja.

Képletében az úgynevezett sötét horoszkópházak érintettsége miatt elmondható, hogy a spiritualitás útját járja. Talán ennek is köszönhető, hogy az őt ért támadások nem viselik meg. „Az elmúlt húsz évben a légzésterápiának köszönhetően sikerült felépítenem a belső biztonságomat, békémet, amiből nem nagyon tud kibillenteni senki és semmi. Főleg nem azok a szóbeszédek, amelyek alaptalanok. A légzésterápiának köszönhetően változott az életfilozófiám is: azt vallom, hogy nem történik velünk semmi ok nélkül. A nehéz helyzetek is a tanulást, a lelki fejlődésünket szolgálják.”

Találkozott Norbi asztrálképmásával

Réka születési képlete arról is árulkodik, hogy sikerült megtalálnia a kapcsolatot a belső szellemi vezetőjével. „Ez azonos a belső hangommal, a legőszintébb tanácsadóm. Az egyszerűség kedvéért megérzésnek is nevezhetjük, amelyre hallgatok.” Olyan ezoterikus tapasztalatra tett szert, amelyre csak nagyon kevesek. „Korfu az a hely, ahol furcsa, lenyűgöző és egyben hátborzongató élményben volt részünk. Először Norbival történt, akkor, amikor még nem ismertük egymást. Korfun nyaralt, és egy hajnali órán kiment futni. Ókori romoknál vezetett az útja, amikor azt látta, hogy valaki áll vele szemben. Ahogy közelebb ért, megdöbbenve tapasztalta, hogy saját magát látja, mintha tükörbe nézne. Aztán néhány év múlva már kettesben utaztunk el a görög szigetre, és egy hajnalon, a zsalugáteren beszűrődő fényben megláttam Norbi alakmását, ahogy az ajtónak támaszkodik. Először megcsipkedtem magam, hogy vajon ébren vagyok-e, vagy álmodom. Majd felráztam Norbit, aki mellettem aludt, de mire felébredt, addigra ez a szellemlény eltűnt. Így arra gondoltunk, hogy nekünk ehhez a görög szigethez valamilyen közünk lehet, de hogy mi, arról fogalmunk sincs.” Ez az úgynevezett doppelgänger-jelenség, amikor valaki az asztrálképmásával találkozik. Ez csak nagyon keveseknek adatik meg. Ebben rekordernek számít Goethe, aki többször is találkozott a spiri­tuális ikertestvérével.

Férjével, Schobert Norbival különös élményük volt Korfun (Fotó: Smagpictures)

Angyal vigyáz rájuk

A Plútó számlájára írható, hogy angyalok is megmutatkoznak neki. „Norbi második szívműtétjén angyali védelemben volt részem. A légzésterapeutám azt tanácsolta, hogy segítsem Norbi félelmeit eloszlatni, és tereljem a hit útjára. Onnan tudtam, hogy az üzenet meghallgatásra talált, hogy a férjem a következőket mondta: ’Látod azt, amit én? A hátam mögött az angyalt?’ Hatalmas, szív alakú, barna színű szárnyat láttam. Norbi ezután úgy vélekedett, beavatott lett. Azt is mondta, halálközeli élménye volt. Végigjárta a gyerekkora helyszíneit, és mindenkivel találkozott, akik már nincsenek az élők sorában, de fontosak voltak az életében.Majd arra lett figyelmes, hogy egy hang azt mondja: ne merülj el az édes érzésben, menj vissza a Földre. A férjemnek ezután más lett az értékrendje, és velem együtt megtanulta tisztelni az életet. A beavatkozás után azt mondta, hogy ezentúl a lelkiismerete szerint kíván élni, és nem engedi, hogy a félelem eluralkodjon rajta. Mert a félelem olyan energia, amely megbetegíti a lelket és általa a testet is.”

Aszcendense a szépség házában foglal helyet (Fotó: Smagpictures)

Hisz a lélek­vándorlásban

A Neptunusz és a Hold helyzete alapján elmondható, hogy hisz a lélekvándorlásban. „Érdekel ez a téma, személyes tapasztalásom is volt. Amikor a sógornőm megszülte a gyermekét, egy másik épületben a nagymamám éppen akkor hunyt el. Hiszem, hogy a rokoni viszonyokban, ha a születés és a halál ily módon kapcsolódik össze, az azért történik, hogy a lélek minél előbb, ugyanabba a családba jöjjön vissza, hiszen itt még dolga van.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!