Hazai sztár

Nyertes Zsuzsa – Felvette a kapcsolatot elhunyt barátnőjével

A színésznő regressziós hipnózison vett részt, mert szeretett volna elbúcsúzni egy barátjától, aki hirtelen távozott az élők sorából.

A hipnózisnak két fajtája van. A reinkarnációs a korábbi életekbe visz vissza bennünket, ahol hibáink tárulnak fel, és segíthetnek a jelenben a gondokat megoldani. A regressziós hipnózis során a jelen életünk olyan eseményeit láthatjuk, ahol fontos történések estek meg velünk. Zsuzsa a regressziós hipnózis során külső megfigyelőként csodálkozott rá életének egy fontos eseményére, és felismerte az okot, amely miatt a jelen problémái kialakultak. Az ülés végén Domján András hipnózisszak­értő segített ezek felszámolásában.

Tinta a tapétán

A színésznőt gyakran érte csalódás, főként az üzleti életben. Vállalkozásaiból többször kiforgatták, becsapták, és valamiért nem tudott konfrontálódni azokkal, akik így bántak vele. Pedig szinte azonnal észrevette, mi történik, de képtelen volt ezt a másik szemébe mondani. Ennek az okát szerette volna megtudni, és azt kérte, hogy a szakértő oldja fel ezt a korábban keletkezett „görcsöt”.
Zsuzsa könnyedén elengedte magát a hátradönthető támlájú fotelben, és hamar mélyen ellazult állapotba került. Még a közeli templom déli harangszava is elősegítette a hipnotikus állapotot. Kisgyerekkori emlékhez érkezett, amikor az ­édesapjával támadt konfliktusa. Kikapott, mert véletlenül tintát fröcskölt a tapétára, és ezzel megharagította a papát. Zsuzsa ugyan teljesen megértette az okokat, és nem haragudott a családfőre, amiért „kiporolta a nadrágját”, mégis kialakult benne a konfrontációtól való félelem.

Mellette lett volna a helye

Zsuzsa másik problémája – ami miatt lelkiismeret-furdalás gyötörte – egy szeretett személy elvesztése. Az illető a színésznő barátja, kolléganője volt, aki ­öngyilkosságot követett el. Zsuzsa annak ellenére, hogy sokat volt vele, utólag úgy érezte, mellette lett volna a helye végig, ám a sok munkája miatt ez nem volt megoldható. Mivel a művésznő járatos az ezotériában, tudta, hogy hipnózisban felveheti a kapcsolatot elhunyt barátnője lelkével, és elbúcsúzhat tőle. A terapeuta olyan utasításokat adott, aminek hatására a színésznő egy olyan képzeletbeli teremben találta magát, ahol beszélgetést folytathatott az elveszített baráttal. Elmondta neki mindazt, amire az életben már nem jutott idő. A beszélgetés után megkönnyebbülten búcsúzott el ettől a lélektől.

Bezárt üzletében – még utoljára (Fotó: Smagpictures)

A problémák felszámolása

A terapeuta az ülés végén pozitív szuggesztiókat ültetett el Zsuzsa tudatalattijába azzal a céllal, hogy a jövőben észrevegye, melyek azok a pillanatok, amikor igenis ki kell állnia ­magáért, vagy amikor nemet kell mondania. Több ilyen pozitív szuggesztió után még egy lélektisztításon is átesett. Ennek az volt a célja, hogy megszabadítsa a tudatalattit minden terhes, negatív érzelemtől és gondolattól. Eredménye rendkívül kellemes felszabadultság- és megkönnyebbültségérzés, hosszú távon is általános közérzetjavulást eredményez. Ezután Domján András kihozta Zsuzsát a hipnózis állapotából, de persze még utána is szükség volt néhány percre ahhoz, hogy a művésznő teljesen „felébredjen”. Mindent összevetve: megkönnyebbült, és azt a tanulságot vonta le a tapasztaltakból, hogy talán túlságosan is megbízott mindenkiben. Pedig a mai – különösen az üzleti – világban ez nem bölcs dolog. ­Muszáj konfrontálódni is, a saját érdekeit képviselni. A gyerekkori beidegződés oldása után mindez sikerült. Zsuzsa élete a hipnózis után pozitív irányban változott. Ki tud állni magáért, és az eltávozott barátra már nem félve gondol, hanem szeretet járja át minden porcikáját.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!