Hazai sztár

Nádai Anikó: „A terhesség nem betegség”

Az RTL Klub műsorvezetője elmeséli, hogy bírja a munkát, és azt is elárulja, mit szól mindehhez a vőlegénye.

Nagy pocakkal vezeti a Házasodna a gazda párkereső realityt Anikó, de őt ez különösebben nem zavarja. „Nem mondanám, hogy nehezebb így dolgozni, inkább csak úgy fogalmaznék, hogy más. Azt szoktam mondani, hogy a terhesség nem egy betegség, ez csak állapot, és én így is kezelem az egészet. Élvezem, hogy tudok dolgozni, és azt kell mondanom, hogy kifejezetten jól bírom. Talán csak a terhességem eleje volt egy picit nehezebb, de most már semmi nem hátráltatja a munkát. Sőt jól is esik, hogy kimozdulhatok, utazhatok, friss levegőn vagyok. Persze az autóba felszereltünk már egy övelterelőt, hogy a babának akkor se eshessen semmi baja a pocakomban, ha esetleg ránt rajta egyet a biztonsági öv. Mivel már a második gyermekemet várom, bizonyos helyzetek ismerősek, ugyanakkor igaz az is, hogy minden terhesség más és más. És az első gyermekem születése óta eltelt hét év, tehát azért vannak olyan dolgok is, amiket most már nehezebben bírok.”

Vőlegénye mindenhova kíséri

Az már korábban kiderült, hogy Anikó kisfiút hord a szíve alatt, akit az anyuka régebbi kapcsolatából született fia, a hatéves Patrik is nagyon vár. De vajon mit szól a kispapa ahhoz, hogy kedvese terhesen is dolgozik? „Peti mindenhova elkísér, a forgatásokra is jön velem, nagyon figyelmes. Aggódó férfi, és nekem jólesik ez a gondoskodás – mondja a műsorvezető. – Igaz, még csak a hatodik hónapban vagyok, de már eléggé kikerekedtem. A dédi könnyebben lehajol a kertben, mint én. Szerencsére Peti nagyon odaadó, még a cipőhúzásban is segít.”

Vőlegényével, Hajmásy Péterrel (Fotó: Archív)

Tervezi a visszatérést

A pár már azt is megbeszélte, hogyan alakítják majd az életüket, miután kisfiuk megérkezett. „Elég tudatosan tervezem a dolgokat. A Házasodna a gazdát mindenképpen szeretném végigcsinálni, és már őszre is vannak terveim, miután megérkezik a kicsi. Sokat beszélgetünk Petivel a jövőről. Szerencsére ő olyan férfi, aki abszolút szeretné kivenni a részét a kicsi neveléséből. Persze azt a mágikus pár hónapot a babával fogom tölteni, intim környezetben, együtt kell lennünk, de utána semmi akadályát nem látom a munkához való visszatérésnek – mondja Anikó. – Szerintem egy anyukának szüksége is van arra, hogy elszabadulhasson kicsit otthonról, dolgozhasson, ne kelljen bezárkóznia. Nagy szerencsém van Petivel, mert ő is úgy tervezi, hogy majd vigyáz a kicsire. Ráadásul már a szülei is biztosítottak róla, hogy az ő segítségükre is számíthatok bármikor, így aztán egyáltalán nincs bennem semmiféle aggodalom, tudom, hogy mindent meg fogunk oldani.”

A hatodik hónapban van (Fotó: Smagpictures)

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!