Hazai sztár

Cooky és Debóra – Hatalmas terveik vannak

A rádiós műsorvezető és felesége egyre több családi programot tud csinálni tündéri gyerekeikkel, de már külön is terveznek.

Kevin és Nátán már négy- és kétévesek, külsőre nagyon hasonlítanak, a jellemük azonban egészen más. „Kevin szófogadó, jó fiú. Ha mondok neki valamit, kérdés nélkül, rögtön megcsinálja. Az öccse, Nati egészen más, vele hosszas harcokat kell vívnom. Viszont ami nagy szerencse, hogy felnéz az bátyjára, és követi őt. Kevin példamutatása nagyon fontos. Ha például ügyesen, egyedül felöltözik, akkor a kisebbik máris utánozni akarja, így egy csomó mindent, amit Kevinnek meg kellett tanítanunk, azt Natinak már nem kell.”

Nagyobb gépet is vezethet

Cooky és Debóra is nagy terveket dédelget. „Nyár végén újabb szintre lépek, nagy utasszállító gépet is vezethetek majd. Ez régi álmom, de a pandémia alatt kicsit beszűkültek a lehetőségeim. Szeretnék ezzel végre komolyan foglalkozni. Ez nem jelenti azt, hogy a jövőben eltűnnék a rádióból, vagy ne vállalnék televíziós fellépést, most is tárgyalok ilyenről, de szeretnék pilótaként is dolgozni – árulja el Cooky, majd így folytatja. – Debóra az elmúlt 4 évben gyakorlatilag be volt zárva az otthonunkba a gyerekekkel. Én akkor is biztattam, hogy mozduljon ki, legalább menjen el kávézni a barátnőivel, de erre sem volt sok lehetősége. Ősztől azonban mindkét fiú óvodás lesz, és így felszabadul némi ideje.” „Szeretném ezt az időt hasznosan tölteni – veszi át a szót az anyuka. – Az a tervem, hogy elindítok egy saját vállalkozást. Több ötletem is van, még nem döntöttem el véglegesen, hogy mi legyen az, hiszen sok területen már elég telített a piac, de nagyon várom, hogy újra dolgozhassak.”

A fiúk örökölték édesanyjuk ritmusérzékét (Fotó: Olajos Piroska)

Ikreknek nézik őket

A két fiú között ugyan van két év, mégis rendkívüli módon hasonlítanak. „Ha éppen egymás mellett ülnek a gyerekek, és nem látszik, hogy Kevin magasabb, akkor rá szoktak kérdezni, hogy ikrek-e – mondja Debi. – Utoljára a dubaji nyaralásunkkor jegyezték meg ezt sokan” – teszi hozzá.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

Címkék:

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!