Hazai sztár

A mi kis falunk sztárjai fürdőruhában jegyezték el egymást

Sodró Eliza és Rusznák András nyáron csak pár órára utazott el Horvát­országba, és a rövid vakációból végül lánykérés lett.

Azóta lelkesen tervezik az esküvőjüket. Erre mindenesetre több ideje van A mi kis falunk Sacijának és Bazsójának, mint amennyi a kézfogóra volt, az ugyanis nagyon gyorsan történt. Mivel mindketten sokat próbálnak, játszanak a fővárosi Radnóti Színházban, ráadásul nyáron a sorozat jeleneteit vették fel, nem sok szabadidejük maradt. András találta ki, hogy ruccanjanak le Horvátországba egy rövid időre. „Nagyon gyorsan zajlott le az egész. Onnantól kezdve, hogy elterveztem, egy hét alatt mindent meg is vettem. A tengerparton kértem meg Eliza kezét” – idézte fel az emléket az rtl.hu kameráinak András. Eliza azonban ennél részletesebben is elmondta a történteket: „Egyetlen szabadnapunk volt egész nyáron, és mivel már három éve nem láttuk a tengert, ezért az én szerelmem meglepett két jeggyel egy Horvátországba induló vonat hálókocsijába. Ez 12 óra alatt leszáguld velünk a tengerhez, ott pancsolunk egyet, vacsorázunk, majd zötyögünk is vissza. Romantikus nyaralás. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná!” – nyilatkozta az InStyle magazinnak.

A 31 éves színésznő és nála hat évvel idősebb vőlegénye 2016 óta dolgozik együtt a Radnótiban. Eliza azt mesélte, megnyugtatja őt András színpadi közelsége, ugyanakkor nehéz, ha azt kell eljátszania, hogy közömbös számára a férfi. Pláne, hogy inkább a szenvedélyesség az, ami rájuk és a kapcsolatukra jellemző. „A konfliktusainkat soha nem visszük be a munkahelyünkre, de azt néha nem tudom megállni, hogy ne puszilgassam vagy ölelgessem. Nagyon szeretjük egymást” – nyilatkozta az interjúban Eliza.

A Csapodárok című előadásban együtt játszanak (Fotó: Bácsi Róbert László)

Azt mára mindketten jól tudják, hogyan kell működtetni egy kapcsolatot. András ugyanis volt már egyszer nős, házasságából 2014-ben egy kislánya, 2017-ben egy fia született. Eliza pedig mára legyőzte, ahogyan korábban fogalmazott, toxikus kapcsolatfüggőségét. Régebben ugyanis többször is előfordult vele, hogy a magánytól, az egyedülléttől való félelme miatt kerülte a szakítást. A két színész már az esküvőt tervezi. „Szeretnénk egy kertes házat venni, hogy ne egy albérletben kelljen élnünk túl a harmincon, és itt meg is állnak a nagyra törő terveink. Szeretnék persze gyerekeket is” – mondta Eliza. És hogy mikor? Nos erre a színésznő csak annyit mondott, ezek a rövid távú terveik.

Kiemelt képek: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!