Hazai sztár

Szabó András Csuti: „Már nem vagyok szerelmes Edinába”

Azt gondolta, sokkal több időbe telik talpra állnia, ám mostanra úgy érzi, jól van.

Kemény időszakon van túl – az elmúlt években meg kellett emésztenie imádott nagypapája és bátyja elvesztését, az utóbbi hónapokban pedig a nagymamája távozásával és a házassága felbomlásával is meg kellett birkóznia. Külön-külön is sok ez a léleknek, hát még akkor, ha a tragédiák szorosan követik egymást. Mire épp sikerülne felocsúdnia az egyik fájdalomból, máris ott van a másik.

„Nem omolhattam össze”

Fel is tette magának a kérdést: miért éri egyszerre ennyi megpróbáltatás? Hogyan legyen túl a veszteségeken? „Minden ember máshogy dolgozza fel a tragédiákat. Én rengeteg időt töltöttem magammal kettesben. Próbáltam befelé koncentrálva gyógyulni, és befelé koncentrálni. Sokkal jobban vagyok, mint azt két hónappal ezelőtt remélni mertem – kezdi Csuti, aki persze saját magán kívül mások támogatásából és a munkájából is merítkezett. – A barátaim támogatása, a kollégáim őszinte érdeklődése hihetetlenül jólesett, jólesik a mai napig. A felelősségtudatom pedig a legmélyebb napokon is vitt előre, hiszen sok ember megélhetése múlik az én stabilitásomon, így nem omolhattam össze. De a legnagyobb erőt a gyerekeim szeretete adja.”

Civil hölggyel is el tudja képzelni az életét (Fotó: Archív)

Baráti viszonyt szeretne kialakítani

A hangos szétválás után szülőkként már az első perctől kezdve jól működnek Edinával. „Akkor látom Medit és Ninát, amikor csak szeretném, és ezért elképesztően hálás vagyok, és köszönöm Edinának.” Kellett egy kis idő, hogy Csuti feldolgozza, hogy neje hamar továbblépett, de Edináékhoz hasonlóan ő is szeretne jóban lenni és békében élni, legfőképp a gyerekek miatt. „Abszolút látok rá esélyt, hogy a jövőben mindnyájan egy asztalnál fogunk majd ülni, mindenki őszintén nevet, és egy jó viszony alakul ki – mondja. – Világéletemben a harmóniára törekedtem, furcsa lenne tőlem, ha a családomat érintő kérdésekben nem ugyanilyen céljaim lennének. Persze kellett egy kis idő, de mára én is úgy látom a jövőt, ahogy ők. Az egyik tetoválásomon az áll: ’A változás örök, hát üdvözöld!’ Ez most új értelmet nyert.”

„Nyitott szemmel járok”

Úgy érzi, sikerült lezárnia magában az érzelmeket is, elkezdte újratervezni az életét. Már egy új kapcsolattól sem zárkózna el, ha valaki levenné a lábáról. „Már nem vagyok szerelmes Ediná­ba. Elmúltak az érzéseim, képes vagyok befogadni a közeledést, tudok nyitni mások felé. Az még a jövő zenéje, hogy bármilyen első találkozóból lesz-e második. De már nyitott szemmel járok –meséli. – Igazából bárhol bele lehet botlani egy szimpatikus lányba. Alakulhat bármi egy közösségi oldalon való levelezésből, de egy beszélgetésből is. Egy biztos: a külső önmagában kevés.” Csuti a válása ellenére nem zárta ki, hogy egyszer újraházasodjon vagy újra apai örömök elé nézzen. Ahogy azt sem, hogy ismert legyen a párja, de ugyanakkor civil hölggyel is el tudja képzelni az életét.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!