Hazai sztár

Keleti Andrea: „Unokákra még nem gondolunk”

A 23. házassági évfordulójukat ünneplik a férjével.

„Néhányan tudják, hogy a férjem és köztem van egy kis korkülönbség, egy kis kilenc évecske, az én javamra. Mindig abban bízom, hogy nem látszik rajtam, de mindent meg is teszek, hogy így legyen. Amíg megvan a csillogás a szememben, addig nincs gond. Az egyik fegyverem a tánc, ami a lelkemet és a testemet is fiatalon tartja, a másik, hogy nemrég jelentős visszaalakuláson mentem keresztül: büszke vagyok rá, hogy újra táncosnős alakom lett. Zolival 25 éve élünk együtt, és a 23. házassági évfordulónkat ünnepeljük a napokban. Nem is emlékszem rá, hogy valaha megjegyzéseket kaptunk volna a korkülönbségre, ami köztünk van. Talán a legelején, amikor elkezdtünk együtt járni, de azokat az aggályokat már rég legyőztük. A családom az első perctől imádja Zolit, egy-két hét együtt járás után odaköltözött hozzám. A nagypapa óvodásnak hívta, de mindezt nagy szeretettel és tisztelettel mondta, mert hamar kiderült, hogy Zoli nem csak kedves, hanem nagyon ügyes is, és mindent megszerel, ezzel pedig kivívta a nagypapa tiszteletét” – emlékszik vissza Andrea.

A gyereknevelésen kapnak össze olykor

A művésznő azt is elárulja, mi lehet az oka annak, hogy ennyi év után is jól működik a házasságuk. „Szerintem az, hogy a mi kapcsolatunk a mai napig ennyire erős és masszív, annak is köszönhető, hogy nagyon szerencsésen találtunk egymásra, a kezdetektől sok közös tervünk, álmunk, feladatunk van. És a humor nagyon fontos. Persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és nehézségek. A mi életünkben a legnagyobb nézeteltéréseket a gyereknevelés terén éltük meg. A munkán sosem vesztünk össze, nagyon gördülékenyen megy az első perctől kezdve. A legjobb barátom Zoli, ha valami gondom van, hozzá fordulok, de ő is szerencsés, mert olyan típus vagyok, hogy nem bonyolítom túl a dolgokat, könnyen túllépek a sérelmeken, nem akadok fent apróságokon” – mondja Andrea, és hozzáteszi, egymáson kívül a tánc és a tánciskolájuk is közös szerelem az életünkben.

„Rengeteg időnk lesz”

„Olyan, mintha három gyerekünk lenne, kettő már sínen van, a harmadik kicsit betegeskedett az utóbbi időben, mint megannyi vállalkozás, de most már talán ez is újra rendbe jön. Nagyon sokan szeretnek táncolni, és boldogok vagyunk ettől. Azt hiszem, nekünk a tanítás azért is fontos, mert csodás embereket ismerünk meg általa” – magyarázza Andi.

A lányuk ma már kész felnőtt nő (Fotó: Archív)

A házaspár lánya már igazi felnőtt nő lett, de még nem számítanak rá, hogy bővülne a család. „Unokákra még nem gondolunk, a lányunk most kezdte az egyetemet, nagyon szimpatikus udvarlója van” – mondja Zoltán, akitől felesége veszi át a szót. „Most, hogy a gyerekek nem igénylik már annyira a társaságunkat, rengeteg időnk lett, de szerencsére tudunk mit kezdeni vele, élvezzük a szabadságot” – teszi hozzá titokzatosan Andrea.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!