Hazai sztár

Polgár Tünde: „Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra”

A luxusfeleség elmeséli, szerinte mi a hosszú házasság titka.

Együtt vagy külön?
„Az intimitás nem egyenlő csak a szexszel. Egy érintés, egy ölelés, csók, kézfogás is beletartozik. Sokan ­lebecsülik, ­holott ezek az apró gesztusok nagyon fontosak, csakúgy, mint az együttalvás. Árpival az első perctől fogva egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket, csak azóta alszunk néha külön, amióta beköszöntött a változókor. Éjszakánként ugyanis többször felkelek. Ilyenkor előfordul, hogy átmegyek a másik szobába, olvasgatok, és ott alszom el. De ezt leszámítva mindig összebújva fekszünk és kelünk.”

Sorsszerű találkozás?
„Nem mondanám, hogy szerelem volt első látásra. Inkább csak szimpátia, majd antipátia, végül szerelem. Egy munka során találkoztunk először, interjút készítettem vele, és nagyon jót beszélgettünk. Azt gondoltam, mély nyomot hagytam benne, de hamar kiderült, hogy tévedtem. Egy évvel később egy rally­versenyen futottunk össze. Odamentem hozzá, ő viszont már azt sem tudta, ki vagyok. Azt hitte, hogy ki akarok kezdeni vele, pedig eszem ágában sem volt, amit neki is elmondtam. Ezt magas labdának vette, mert onnantól folyamatosan hívogatott, randit kért, majd végül találkoztunk. Előadta a nagyembert, és folyton a vagyonával kérkedett, ami nagyon nem volt szimpatikus, úgyhogy végül teljesen felszívódtam, a telefont sem vettem fel neki. Két hónappal később ismét összefutottunk egy divatbemutatón, de akkor már emberi módon közeledett, és nem csak egy trófeát látott bennem. Huszonhárom év telt el azóta, és a mai napig össze vagyunk fonódva. Persze a szerelem egy idő után átalakult, a rózsaszín köd elmúlt, és nagyon mély szeretet, tisztelet, megbecsülés váltotta fel.”

Árpival 23 éve házasok (Fotó: Smagpictures)

A bizalmat ki kell érdemelni?
„A kapcsolatunk elején egyáltalán nem bíztam meg Árpi­ban. Ismertem az előéletét, azt, hogy mindenkit szédít és gyűjti a trófeákat. ­Rossz ­barátnőtípus voltam, elmartam mellőle azokat a bará­tait, akikről tudtam, hogy bűnbe viszik. Voltak meredek sztorik, de szerencsésen magunk mögött tudhattuk ezt az időszakot. Azt gondoltam, ha elég erős a kapcsolatunk, és fontos vagyok neki, akkor túléljük. Így is történt!”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY MAGAZIN FRISS SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!