Hazai sztár

Pál Dénes: „Mindig is tudtuk, hogy össze fogunk házasodni”

Kislányuk három és fél éves, de az énekes csak nemrégiben szánta rá magát a lánykérésre.

Azt mondják, náluk kicsit fordítva történtek a dolgok, mint rendesen. Először összeköltöztek, lett egy kutyusuk, majd megszületett a kislányuk, aztán lett egy szép kertes házuk, és most jöhet az esküvő. „Valahogy úgy voltam vele, hogy akkor ezek a dolgok fontosabbak voltak, és be kell vallanom, kettőnk közül én voltam az, aki ezek miatt egy kicsit elodázta a házasságkötést, de most már úgy éreztem, komolyan itt az idő, hogy hivatalosan is összekössük az életünket” – magyarázza az énekes.

„Már régen megbeszéltük, hogy össze fogunk házasodni, sőt mindenki férjként és feleségként emlegetett minket. Én javítottam ki, ha egy-egy újságcikk így írt rólunk – teszi hozzá Heni, aki egyébként Dénes sajtósa is. – Mindig is tudtuk, hogy össze fogunk házasodni, ezt már régen meg is beszéltük, de Dénes azt szerette volna, hogy a lánykérés is emlékezetes legyen, így sokáig várt a megfelelő időpontra.”

Tökéletes időzítés és helyszín

A lánykérésre végül romantikus körülmények között került sor. „Szerettem volna úgy megkérni Heni kezét, hogy az csak kettőnkről szóljon. Nyáron, miután újra lehetett koncertezni, talán túlságosan is felpörgött a szakmai életünk, ezért úgy döntöttünk, szükségünk van egy kis pihenésre. Olyan úti célt választottunk, ahol korábban már a szülőkkel is jártunk, de ezúttal kettesben utaztunk Rómába. A kislányunkra addig a nagyszülők vigyáztak.  Az utazás második napján került sor a lánykérésre. Napközben már jártunk a Szent Péter téren, de felvetettem Heninek, hogy este is menjünk vissza megnézni a kivilágítást. Persze túl hamar odaértünk, így beültünk egy közeli étterembe. A vacsora után felvetettem, hogy sétáljunk, így értünk vissza a bazilikához. A gyűrű egész nap nálam volt, aggódtam, nehogy ellopják vagy lebukjak, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt.”

Heninek és Dénesnek van egy három és fél éves kislánya (Fotó: Labancz Viktória)

„Az igazat megvallva, sokszor gondoltam már rá, hogy most fogja megkérni a kezem, de ott és akkor egyáltalán nem számítottam rá – veszi át a szót a boldog menyasszony. – Valóban meglepődtem, és nagyon boldog voltam. Dénes szereti jó előre megtervezni a dolgokat. A gyűrűt is jó előre kiválasztotta, és habár én akkor is örültem volna, ha egy automatából vásárolt cukorgyűrűvel kéri meg a kezem, meg kell mondanom, hogy csodálatos ékszert választott. Sőt a méret is tökéletesen stimmelt.”

Csütörtökön kelnek majd egybe

A jegyespár már javában készülődik az esküvőre. „Kezdünk a célegyenesbe érni, már megvan a dátum, a helyszín és a vendéglista. Az esküvő különlegessége az lesz, hogy egy csütörtöki napon tartjuk majd. Erre azért van szükség, mert a baráti körünkben a nyári hétvégék sokaknak a munkáról, a koncertezésről szólnak, és számunkra fontos, hogy ők is ott tudjanak lenni – árulja el Heni. – Egy nagy, ott­alvós bulit tervezünk. A ruhám még nincs meg, de úgy néz ki, hogy egy egyedi darabot viselek majd, amit kifejezetten nekem varrnak.”

Kiemelt kép: Labancz Viktória

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!