Hazai sztár

Steinkohl Erika – Fábry is gratulált neki

Az Aradi Varga Show állandó női szereplője először mesél a szerelméről is. Ki ez a vicces lány?

Míg a televízióban vicces arcát mutatja, a színházban legtöbbször szép, csinos nőket alakít. Zenés-táncos tehetsége mellett sokszínű művészi játékának és tudatos életvitelének köszönheti, hogy megadatott neki, ami nem minden művésznek.

Már hétévesen nevettetett
Kislány korában is sejteni lehetett, hogy művészi pályára kerül majd. Nem sokkal azután, hogy megtanult beszélni, saját meséivel szórakoztatta a család vendégeit, és másodikos korában már az egész iskolát megnevettette. „Az volt a feladat, hogy írjuk meg a Jézuskának, mit szeretnék karácsonyra. A leveleket aztán a szülői értekezleten fel is olvasták az anyukák. Az én édesanyámnak a következő levelet kellett felolvasni: ’Drága Jézuska! Kérni szeretnék karácsonyra anyukámnak egy szép pulóvert, testvéremnek egy szép babát, apukámnak pedig egy jó nőt.’”

Az Aradi Varga Show hármas fogata (Fotó: Smagpictures)

Sas József is üzent neki
Közvetlen, könnyed játékának, vicces-ízes előadásmódjának is köszönhető az általa megformált női karakterek sikeressége. Fábry­ Sándor is felfigyelt tehetségre. „Egyszer összefutottunk a Thália Színházban – meséli Erika Fábry Sándorral történt első találkozását. – Kinyílt a lift, meglátott, megörült nekem, odalépett hozzám, és életem egyik legszebb szakmai dicséretét kaptam tőle. De szintén nagy megtiszteltetés volt számomra, amikor a néhai Sas Józseftől kaptam üzenetet, hogy nagyon tehetségesnek talál, és ha most társulata lenne, elsők között szerződtetne le.”

Váratlanul érte el a szerelem
Mára már boldog párkapcsolatban él, és az egész ország ismeri, szereti. Ahhoz, hogy idáig eljusson, előbb meg kellett tanulnia egyedül is boldognak lenni. „A párom, Sanyi akkor toppant be az életembe, amikor már eldöntöttem, én inkább egyedül élek, mintsem rossz kapcsolatban csak azért, hogy valaki mellettem legyen. Megtanultam egyedül is boldognak lenni – meséli a színésznő. – Öt éve vagyunk együtt, és ma is ugyanaz a szerelem dúl köztünk, mint amit az első percben éreztünk. Mindig figyelünk arra, hogy emberileg és érzelmileg is megtöltsük a kapcsolatot.”

Párja, Sanyi teljesen civil (Fotó: Smagpictures)

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!