Hazai sztár

Melyik gazda keresi még az igazit?

A Házasodna a gazda szereplői közül nem mindenkinek sikerült jól a társkeresés. Utánajártunk, kiket nem talált még szíven Ámor nyila.

Viki gazda: „Még félek ismerkedni”

Az előző évad gazdasszonya nem maradt együtt műsorbéli választottjával, Johnnyval. „Közös megegyezéssel váltak el az útjaink. Jó élmény maradt számomra a reality, mert rengeteget tanultam magamról. A műsor után sok férfi keresett, de nem alakult ki komolyabb kapcsolatom. Még kicsit félek az ismerkedéstől, és attól, hogy a férfiak nem a valódi énemet látják, hanem csak a gazdaságot, ami mögöttem van – meséli Viki. – De egy biztos, az unokáimnak is mesélni fogom, hogy hatalmas élmény volt a tévében szerepelni, és ott társat keresni.”

Misi gazda: „Nem a hölgyekben van a hiba”

Az elmúlt évadok egyik legszerethetőbb karaktere volt Misi gazda, aki még most is szingli. „Sajnos még nem leltem társra. Azóta is próbálkozom, de a hiba nem a hölgyekben van, hanem bennem – mondja. – Akkora hajtásban vagyok, hogy nincs energiám egy mély kapcsolatra. Fejlesztem a gazdaságot, vajon melyik nő dolgozna ezen velem, hajnaltól késő éjszakáig? Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy nagyon jót tett nekem a műsor, sokkal lazább lettem. Sokan felismernek, és minél több hölgy ismer, annál nagyobb esélyem van rá, hogy megtalálom az igazit.”

Pista gazda: „Terézia eltűnt az életemből”

A tavalyi évad legidősebb társkeresőjénél próbált szerencsét Terézia. Azzal hagyta ott, hogy mindegyik ujjára akár tíz Pista gazdát is kap majd. „A műsor után Terézia még megkeresett párszor, úgyhogy valószínűleg nem volt rögtön annyi udvarlója, mint tervezte. Aztán eltűnt az életemből – meséli Pista. – A reality után rengeteg hölgy kezdett érdeklődni irántam. Sajnos egyikükkel sem fordult komolyabbra a dolog.”

Kiemelt képek: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!