Hazai sztár

Klapka György és Dobos Attila – Egy napon haltak meg Mary Zsuzsi férjei

Különös dolgokat mesélt az ismert hazai médium arról, hogyan kapcsolódik egymáshoz a három híresség halála. Bolyongó lélekről, átokról is szó esett.

Idén január 4-én hunyt el Mary Zsuzsi első férje, a népszerű zeneszerző és énekes, Dobos Attila, napra pontosan öt évvel azután, hogy Mary Zsuzsi másik férje, Klapka György váratlanul meghalt. Sokak szerint ez nem lehet véletlen. Ráadásul az énekesnő, aki mindkettőjük felesége volt, nagyjából 10 éve, 2011. december 24-én dobta el magától az életet. Mindez csak a körülmények furcsa egybeesése lenne?

Hármójuk kapcsolata immár legendás, és filmbe vagy regénybe kívánkozik. Kora népszerű zeneszerzője, Dobos Attila és a sikeres énekesnőnek számító Mary Zsuzsi házasok voltak, amikor a Nyugat-Németországban élő táncosból üzletemberré avanzsált Klapkával találkoztak. Ő szintén kapcsolatban élt. A találkozásból egy négyesben eltöltött forró éjszaka kerekedett, majd az énekesnő Dobost elhagyva másnap Klapka párja, később felesége lett. Bár Dobos Attilának is több házassága volt, évtizedekig emlegette a fájdalmas eseményt. Klapka és Mary Zsuzsi végül szintén elváltak, de nem szakadtak el egymástól. Az énekesnő Klapka budai telkén, egy kisebb apartmanban élt. Itt találtak rá 2011 karácsonyán begyógyszerezve, alkoholos állapotban.

Mary Zsuzsi első férje volt Dobos Attila (balra), Klapka (jobbra) a második (Fotók: Smagpictures)

Életét már nem lehetett megmenteni. A három eset közti hasonlóságra az ismert médium, Kádár Gyöngyi Iszet hívta fel a figyelmünket. Mi több, segítségül hívta a szellemvilágot a különös egybeesésekkel kapcsolatban. „Azt látom, hogy Klapka György lelke nem kelt át a fénybe, még bolyong. Úgy látom, hogy egy olyan helyen van, ahol nagyon alacsony a mennyezet, és valami fehér rácsszerűséget is látok, és egy ajtót – mondta. Nos, az általa leírt környezet kísértetiesen emlékeztet Mary Zsuzsi utolsó lakására. – A halál­esetek között van összefüggés, érzelmi eredetű. Mary Zsuzsi és Klapka György szerelmén átok volt. Ehhez elég lehetett egy mondat, amit akár később már nem is gondolt komolyan az illető. Azt érzékelem, hogy Mary Zsuzsi halála előtt egy erős érzelmi helyzetben volt, látom magam előtt, ahogy becsukja maga mögött az ajtót, és otthagyja Klapkát. Dobos Attilát azonban már nem az énekesnő, hanem éppen Klapka szólította el. Mindhármuk halálának dátuma előre meg volt írva.”

Kiemelt képek: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!