Hazai sztár

Zámbó Krisztián: „Apu gyengéd volt a nőkkel”

Idén 64 éves lenne Zámbó Jimmy. Legidősebb fia megható történetekkel emlékezett a 21 éve elhunyt legendára.

Fiához szóló utolsó szavai

Krisztián a végzetes estén akkori barátnőjével szilveszteri buliba indult, előtte mit sem sejtve köszönt el apjától. „Megölelt, megpuszilgatott, levette nyakából a vastag aranyláncát és az enyémre tette. ’Vigyázz magadra!’ − mondta. Ezek voltak az utolsó szavai hozzám.”

Azt hitte, együtt vannak

Jimmy elsőszülött fia sokáig nem is tudta, hogy a szülei már nincsenek együtt. „Sosem veszekedtek, és mindig azt éreztették, és azt is láttam, hogy minden rendben van, csak apu sokat dolgozik. Hogy a vendéglátózás sokszor külföldre szólítja, de attól még sokszor velünk van, jön értem az iskolába – emlékszik vissza Krisztián. – Talán Szebasztián születése volt a pont, amikor kitisztult a kép, hogy a szüleim bár szeretik egymást, már nem alkotnak egy párt. Onnantól nem is akarták ezt titkolni, de az öcsém érkezésével valahogy nem is ezzel foglalkoztam, hanem azzal, hogy mennyire büszke és boldog vagyok, hogy testvérem született.”

Csoma Vera, Jimmy és közös fiuk, Krisztián (Fotó: Smagpictures)

„Belém költözött minden tulajdonsága”

Máig példakép Krisztián számára az édesapja, akit összesen három nő mellett látott, noha ő is többről hallott. „Valóban szerette a gyönyörű nőket, de a nők is őt. A szerelem legnagyobb hírnöke volt, imádták a kisugárzását, de a haláláig három nőről tudok, apukám életében, az édesanyámról, Editről és Háfra Mariról. Mariról sok emlékem nincs, ő szerintem inkább testi vonzalom, mintsem nagy érzelem volt. Édesanyám hatalmas szerelem volt, de miután elváltak, Edit lett apukám felesége, akit egyenesen imádott, szeretett, becsült. Gyengéd, családszerető, hatalmas szívű ember, férj, apa volt, még ha sokszor mást is mondanak róla. Nem kell mindent elhinni. Mostanra pedig azt érzem, belém költözött minden tulajdonsága. Talán ezért is érzem azt mára, hogy 41 éves ember vagyok, hatvanéves lélekkel.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!