Hazai sztár

Híres párok, ahol a férfi az alacsonyabb

A nők többségének fontos, hogy magasabb férfi mellett horgonyozzon le, míg a férfiak kevésbé törődnek párjuk méretével. De mi a helyzet azokkal a sztárpárokkal, ahol a férfi az alacsonyabb?

És mit gondolnak minderről maguk az érintettek? Ennek jártunk ezúttal alaposan utána.

Schobert Norbi és Rubint Réka
„Mindig bejöttek a sudár nők”

Norbi ugyan néhány centivel magasabb a feleségénél, de ha Réka magas sarkút vesz fel, akkor férje fölé emelkedik. „Nekem mindig bejöttek a magas nők, csodálom őket, és büszke vagyok Rékára azért is, mert sudár, szép nő. Egyébként pedig a férfinak nem a testével kell uralnia a nőt, hanem a szellemével. Szóval inkább vagyok 140 centis király, mint 190 centiméteres biztonsági őr” – jegyezte meg korábban egy interjúban Norbi. Réka szerint rég rossz, ha a magasság számít egy kapcsolatban. „A férfi legyen érzelemben gazdag és igyekvő. Az ilyen férfi lehet, hogy alacsonyabb a kedvesénél, a párja mégis úgy néz fel rá, mint az istenre” – mondta Réka, akinek elmélete beigazolódott, hisz magasság ide vagy oda, 20 éve szerelmesek egymásba a férjével.

Emilio és Tina
„Az ágyban egy magasak vagyunk”

Az énekes és felesége az élő példa arra, hogy a szerelmet bizony nem centikben mérik. Igaz, 10 éve tartó házasságuk alatt már többször is terítékre került a férfi magassága. „Emilio szerint ő 174 cm magas, amit addig mondogatott, mígnem falhoz állítottam, és megmértük. Próbált lábujjhegyre állni, de persze szerinte én csaltam a méréssel” – mondta Tina a Sláger TV Drága családom című műsorban. „Tina jött nekem azzal, hogy ennyi meg annyi centiméter magas vagyok. Majd megjelent a centivel, és nagy csalások közepette 163 cm magasnak mért. Lehet, hogy Tina azt szeretné, hogy egy kerti törpe legyek, miközben tudom, hogy bírja a formám. Nincs ezzel semmi baj, engem csak visz előre, hogy kekeckedik velem a magasságom miatt. Robert De Nirót vagy Al Pacinót nem zavarta, bomba nőkkel hozta őket össze a sors. Akkor engem miért érdekeljen? Nincs ezzel semmi baj, mert az ágyban mindig egy magasak vagyunk, miután ’kicselgáncsolom’ az én szerelmemet” – vallotta be nevetve Emilio.

„Szeretem, ha egy nőre fel tudok nézni” – mondja Tina férje, Emilio (Fotó: Smagpictures)

Geszti Péter
Picurnak becézték

Az 57 éves előadóművésznek mindig is a magas nők voltak a gyengéi, és az sem zavarja, ha a partnere jó pár centivel fölé kerekedik. Felesége, Dietz Edit is jóval magasabb nála, és korábban is szinte csak modell alkatú nőkkel kezdett. „Volt olyan párom, aki Picurnak becézett, de engem sosem érdekelt a magasságom. Sőt a nőket sem. Menő voltam a csajok köré­ben, és kifejezetten szeretem, ha egy nőre fel tudok nézni. Minden értelemben” – mondta korábban egy interjúban Geszti Péter, aki teljesen ki van békülve a 172 cm-es magasságával.

Geszti Péter kifejezetten szereti, ha fel tud nézni egy nőre (Fotó: Smagpictures)

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!