Hazai sztár

2021-ben ők teljesítettek a legjobban

2021-ben is volt mit nézni és volt kinek szurkolni – hála az RTL Klub és a TV2 műsorainak. Összeszedtük, kik nyertek a legtöbbet a TV2 show-inak győzteseként.

Tóth Andi és Andrei Mangra – Idegenek voltak, barátok lettek

Két idegen kezdett el gyakorolni a Dancing with the Stars táncos műsorra, és talán maguk sem hitték, hogy a dicsőség mellett egy életre szóló, mély barátság lesz a jutalmuk győztesekként. „Szerettem volna, ha nemcsak egy munkakapcsolat van közöttünk, hanem kialakul egy baráti viszony” – mondta Andi, számításait pedig az élet felülírta, ezzel Andrei is egyetért. „Ez több volt, mint amire számítottam, a tánc és a barátság szempontjából is.”

Csiszár István – Helyreállítják a házukat

A Sztárban Sztár alatt az énekes otthonában tűz keletkezett, így István a 10 milliós nyeremény egy részét majd a helyreállításra fordítja. Tervei szerint jut pénz jótékonykodásra is, hogy „meghálálja” az univerzumnak ezt a győzelmet.

Csiszár István a Sztárban Sztár alatt végig fantasztikusan teljesített (Fotó: TV2)

Szente Gréta és Herczeg-Kis Bálint – Továbbra is spórolnak

Az Exatlon Hungary nyertesei a fejenként 15 milliós fődíj minden fillérjét megérdemelték, hiszen hónapokon át küzdöttek távol a szeretteiktől a Dominikai Köztársaságban spártai körülmények között. De megérte. Bálint egy fotós-videós vállalkozást szeretne elindítani, Gréta pedig azt mondta, értékálló dologba fektet majd.

Szente Gréta és Herczeg-Kis Bálint is megérdemelte a győzelmet az Exatlonban (Fotó: TV2)

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!