Hazai sztár

Barátnők lettek a Keresztanyu sztárjai

A Harangozó nővérek csak az RTL Klub sorozatában rivalizálnak egymással, igazából nagyon is jóban vannak. Tóth Angelika, Maizác Fanni és Dobos Evelin a Városligeti Műjégpályán koriztak együtt.

Nem rajong a mínuszokért Laura megformálója, Tóth ­Angelika, de a hideg idő beköszöntével is feltalálja magát. Sorozatbeli testvéreivel, ­Maizác ­Fannival és Dobos ­Evelinnel most először csináltak együtt, hármasban programot. „Nagyon jóban vagyunk a lányokkal, különösen Fannival. Evelinnel nemrégiben kezdtünk többet együtt forgatni, de hamar megtaláltuk a közös hangot. Sokat nevetünk, viccelődünk, így hármasban azonban most ’programozunk’ először – mondja Angelika filmbeli nővéreiről. – Nem vagyok kimondottan téli lány, nem szeretek fázni, százszor jobban bírom a kánikulát, de jégkorcsolyázás közben legalább átmelegszünk egy kicsit.”

Maizác Fanniban, a sorozat Harangozó Ildikójában nosztalgikus emlékeket ébreszt a korcsolyázás. „Kamaszkoromban még a jégdiszkóban volt utoljára korcsolya a lábamon. Jó érzés felidézni a régi emlékeket. Arról nem beszélve, hogy legalább kimozdultam otthonról. Korábban nagyon jövős-mentős voltam, a koronavírus-járvány óta viszont teljesen más lett a prioritás. Magamba forduló lettem, már nincs igényem az állandó bandázásra, nagyot fordult velem a világ, de szerintem jó irányba változtam.”

Dobos Evelin alakítja a leg­idősebb nővért, Petrát. „Az ünnepi menüben a főétel összeállítása az én reszortom volt. Kacsamellet sütöttem többféle körettel. Bár otthonosan mozgok a konyhában, sokat főzök, ilyenkor mindig nagy bennem az izgalom, nehogy elrontsak valamit” – mondja.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!