Hazai sztár

Van karácsony Kevin nélkül?

Vajon karácsony este idén is beköltözött az otthonokba Kevin McCallister? Rövid közvélemény-kutatásunk résztvevői szerint a Reszkessetek, betörők! elmaradhatatlan programja az ünnepnek.

Peller Anna – B tervük is van

A színésznő, nyolcéves kislánya, Annabella és férje Miki rajongói a filmnek. „Csakis Kevinnel karácsonyozunk, ez nálunk nem kérdés. Annabella nagyon szereti! Ha épp nem adja egyik televíziós csatorna sem, akkor megkeressük az interneten, hogy meg tudjuk nézni. Nekünk nincs karácsonyunk Kevin nélkül” – szögezi le Anna.

Judy – Kívülről fújja a párbeszédeket

Nemcsak az énekesnő, de tízéves lánya, Maja és a férje, Balázs is a Reszkessetek, betörők! rajongótáborához tartozik, sőt mondhatjuk, hogy igazi fanok. „Maja még nem unja, és mi sem! Hiába tudjuk, mikor mi fog következni és fújjuk kívülről az összes részt, karácsonykor kötelezően újra megnézzük. Sőt! Mi nemcsak karácsonykor, hanem bármikor megnézzük, ha eszünkbe jut. A számítógép külső winchesterén van ez a film, és ha Maja megtalálja, megnézzük. Nagyon szeretjük, nélküle elképzelni sem tudjuk az ünnepet. Biztosan láttam már úgy húsz alkalommal! Az ünnepi időszakban vágyom erre a ­hangulatra, ilyenkor alapból több karácsonyi filmet nézek.”

Istenes László – Minden gyerekével megnézte

A műsorvezetőnek négy gyermeke van, így Kevin akkor is befészkelte volna magát a nappalijába, ha nem akarta volna. „Már nem feltétlenül része a karácsonyi programunknak, de ha épp adja valamelyik televízióadó és rátalálunk, szívesen lehuppanunk a tévé elé, és akkor azonnal beszippant minket a történet. Mindegyik gyerekemmel többször láttam, Bence olyan hét-nyolc éves lehetett, mikor először megnézte, aztán szép sorban a többiek is. Megsaccolni sem tudom, de olyan harmincszor-negyvenszer biztosan láttam a filmet.”

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!