Hazai sztár

Pataki Zita és Szárnyas Attila: „Az össze­tartozás érzését is erősítette”

Arra voltunk ­kíváncsiak, hogyan élte meg a Nyerő Páros szerelmespárja a villában töltött heteket, mit tudtak meg egymásról, az érzelmeikről a játék során. A kérdésekre közösen válaszoltak.

Mit adott hozzá a műsor a kapcsolatukhoz?
Egy közös élménnyel gazdagodtunk. Ezeket újra és újra fel tudjuk idézni, a forgatás az összetartozás érzését is erősítette.

Mit tanultak, illetve tudtak meg egymásról a felvételek alatt?
Érdekes, hogy a közös kérdéseknél kevésre adtunk közös jó választ, és sokan ezt úgy értelmezik, nem ismerjük egymást! Szerintünk pedig teljesen természetes, hogy bizonyos dolgokról másképp gondolkodunk, de elfogadjuk egymás gondolatait, véleményét, sőt nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Mint bántak meg a műsorral kapcsolatban?
Semmit.

Melyik párossal tartják majd a jövőben is a kapcsolatot?
Kialakult baráti társaságunk van, és ugyan van, akikkel nem régi a barátságunk, de hasonló korosztályúak és értékrendűek, mint mi. A Somfai házaspár van hozzánk a legközelebb. Norbi és Odett ugyan más korosztály, mint mi, de az értékrendünk sokban hasonló.

Mennyi volt az intimitás ön és a párja között a forgatás alatt?
Az intimitás a pszichológiában a társas érintkezés legtisztább, működési zavaroktól, konfliktusoktól mentes formája. Ez tanulható, és köztünk ez tökéletesen működött.

Mennyire és miben változott meg a „szeretlek” szó tartalma?
Semmiben, épp azt jelenti, mint előtte.

A kölcsönös bizalomra épülő feladatok után milyen tanácsot adnának a civil pároknak, ha párterapeutaként kérnék a segítségüket?
Egy párterapeuta segíthet, és ha oda elmennek, jó úton haladnak.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!