Hazai sztár

Megyeri Csilla: „Csodákra képes a magabiztosság”

Az elmúlt hónapokban látható változáson ment keresztül a műsorvezető. Jó pár kilótól megszabadult, és a nőiességét is sokkal inkább megéli.

Kívülről mindig is úgy tűnt, hogy tengernyi önbizalma van, de mint minden nő, ő is számos kivetnivalót talált magán, ami miatt csorbult az önképe. „Tinédzserkoromban rettentően problémás volt az arcbőröm, tele voltam pattanással, amit félre is kezeltek. Így egy csomó heg maradt az arcomon, amiket ugyan sminkkel megpróbáltam eltakarni, de így is nagyon zavartak. Mivel komoly esztétikai beavatkozást igényelt az eltüntetésük, sokáig halogattam. Márciusban azonban túlestem rajta, a hasamon lévő zsírból szívtak le, és azt töltötték vissza az arcomba. Az eredmény magáért beszél. A hegek eltűntek, ahogy a pocakom is – mosolyodik el. – Az az igazság, hogy soha életemben nem volt ilyen lapos a hasam, egyszerűen genetikailag képtelen voltam rá. Hiába voltam vékonyka, akkor is volt egy kis plusz rajtam. A leszívás viszont megtette a hatását. Ráadásul ez kellett ahhoz, hogy végre rávegyem magam arra, hogy visszanyerjem a pandémia előtti alakomat, mivel az otthon töltött hónapok alatt hét kilót híztam. Azóta elkezdtem odafigyelni, hogy tisztán étkezzem és napi három liter vizet igyak. Emellett elmentem nyirokmasszázsra, zsírtörésre, aminek köszönhetően még a narancsbőrtől is teljesen megszabadultam. Ahogy változott a külsőm, úgy változott a magamról alkotott kép is a fejemben. Ismét jó érzés volt tükörbe nézni, a környezetemben is azt mondták, ragyogok. A magabiztosság pedig csodákra képes! Rájöttem, mennyire fontos, hogy mentálisan és lelkileg is fejlődjek. Rábukkantam jó néhány önsegítő könyvre, amiket a mai napig bújok, plusz eljárok egy életvezetési tanácsadóhoz is. Azóta rendben vagyok magammal. Illetve lett egy mottóm, miszerint a legjobb projekt, amin dolgozhatok, az én magam vagyok.”

Megszabadult a lájkoktól

Egyre több híresség állítja be a közösségi oldalán – köztük Csilla is –, hogy ne lehessen látni, hogy a képei alá mennyi lájk érkezik. „Szörnyen károsnak tartom, hogy egy embert aszerint ítélünk meg, mennyien kedvelik egy posztját vagy egy fotóját. Engem sok nő és még több fiatal lány követ, nekik szeretnék ezzel példát mutatni.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!