Hazai sztár

Rúzsa Magdi: „Igazi tigrisanya leszek”

Még 2015-ben azt mondta a Storynak az énekesnő, hogy tíz éven belül szeretne gyermeket. Teljesül az álma, hiszen a sors hármas ikrekkel ajándékozta meg, jövőre hozza világra a babákat. És hogy milyen anya lesz? Nos, beszélt már a terveiről.

Szülésznő végzettsége van, még mielőtt a Megasztárban felfedezték volna, e szakmában dolgozott a Vajdaságban. Szép emlékei vannak a születés csodájáról. „Azokra a percekre életem végéig emlékezni fogok, amikor az első gyermeket a világra segítettem. Egy új élet érkezésekor érzi magát legközelebb Istenhez az ember, meg is fordult a fejemben, hogy vajon méltó vagyok-e én erre a feladatra – emlékezett vissza a Rúzsa Magdi. – Később egy szerb karácsony éjjelén egy roma kisbabát segítettem a világra. Egy macedón bábával voltunk egyedül a szülészeten, aki nekem szegezte a kérdést: ’Kislány, ugye tudod, hogy mindez nagyon nagy szerencsét jelent?’”

A Megasztár műsorában ismerte meg az ország (Fotó: Smagpictures)

Annak érezheti magát, de kizárólag a szerencse kevés lenne a szakmai sikerekhez és a magánéleti boldogsághoz. De bárhogyan is, teljesült Magdi minden álma: szárnyal a karrierje és nemsokára édesanya lesz. Egy ideje már azt is tervezgeti, hogy milyen. „Nagyon szeretem a gyerekeket, de nem mindig van türelmem hozzájuk – mondta korábban. Ma már valószínűleg tudja, talán éppen erre lesz a legnagyobb szüksége három csemete anyukájaként. És persze sok szervezésre, de ettől Magdi sohasem félt: – Úgy érzem, a karrieremet remekül össze tudom majd egyeztetni az anyasággal, mert rengeteg segítséget kapok mindkettőnk családjától. Egészen biztosan igazi tigrisanya leszek, persze egészséges keretek között. Mindenesetre majd akkor mondom, hogy hopp, miután átugrottam az árkot – tette hozzá Magdi, aki azt is tudja, az ő ikrei gyerekkora nem olyan lesz, mint az övé. – Nem tudom, hogy merném-e csak úgy elengedni a gyerekemet, hogy mezítláb szaladgáljon kint az utcákon, ahogy mi tettük. Nekem igazi gyerekkorom volt, tudtam, melyik a széna és melyik a szalma illata. És ezek bizony fontos dolgok.”

Kell a dada

Két fia és egy lánya lesz Magdinak és férjének, akik jól tudják, szükségük lesz segítségre. Erről Magdi egy rádióban beszélt. „Nem akarom eljátszani a nagy hőst, igenis segítséget fogunk kérni. Dadákra lesz szükségünk, hiszen nekem egy karriert kell fenntartanom.”

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!