Hazai sztár

Kohánszky Rajmund, Roy – 50 évesen megnősült

A Roy és Ádám frontembere nyolc év után vette feleségül kedvesét, Bárány Annát, akivel szűk családi körben fogadtak egymásnak örök hűséget. Az 50 éves énekes és 29 éves neje a házukban tartják a lakodalmat.

Nagy lépésre szánta el magát a népszerű rockzenész. ­Kohánszky Roy két héttel ezelőtt, teljes titokban fogadott örök hűséget párjának, szeretteiken kívül senki nem tudta, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. ­Annával egy koncerten találkoztak először, ám szerelmük csak jóval később, egy zenei táborban bontakozott ki. A nagy korkülönbség miatt ugyan nem sok jövőt jósoltak nekik, ám kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, s ma már hivatalosan is férj és feleségként élik az életüket. „Nem szerettük volna elkapkodni az esküvőt, a nyolc év alatt viszont mindketten eleget bizonyítottunk egymásnak, úgyhogy mostanra megérett a szerelmünk a házasságra. Az eredeti terv az volt, hogy két tanú jelenlétében teszünk fogadalmat egymásnak, merthogy annak idején a szüleink is így házasodtak, de végül arra jutottunk, hogy megtörjük a hagyományokat, hisz nem esküvő az esküvő család nélkül. A legközelebbi családtagjaink, szeretteink körében esküdtünk egy tizenhatodik kerületi ­házasságkötő teremben, az ünneplés, a nagy lagzi viszont még várat magára – magyarázza Roy, aki jövőre, meglehetősen szokatlan helyen szeretné bepótolni a lakodalmat. – Házi lagzit szervezünk. Az újonnan épülő otthonunkban, Kerepesen szeretnénk tartani a bulit, és egy egyházi esküvőre is benevezünk a helyi templomban. Tudom, nem éppen megszokott, hogy otthon ünneplünk, de legalább felavatjuk a házat is. Lesz mire koccintani!

A baba még várhat

Noha Roynak már van egy tizennégy éves kamaszfia, Bence, az édesapa idővel szeretne még egy gyermeket. „A családalapítás is szóba került köztünk, de egy picit várunk a babával, mivel Anna fiatal még, szerintünk az idő kérdése nem gond egyelőre. Bár viszonylag nagy a korkülönbség az én javamra, és nekem már van gyermekem, nem sürgős a dolog, az élet majd hozza magával ezt is” − mondta korábban a Borsnak.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!