Hazai sztár

Hajdu Steve – Csőbe húzta a felesége

Már sosem tudjuk meg, mikor lett volna bátorsága letérdelni a felesége elé, Alexandra ugyanis annak idején nem várt rá, elébe ment a dolognak.

A színész-műsorvezető közel húsz éve él boldogan brit feleségével, Alexandrával, az RTL Klub Reggelijében fel is idézte a szokatlan lánykérést. „Mindig mindenben a nők döntenek. A lánykéréskor például odafordult hozzám a feleségem, és megkérdezte, el tudom-e mondani azt a mondatot, hogy ’Will you marry me?’, azaz hogy ’Hozzám jössz feleségül?’ Elmondtam, mire ő igennel felelt, így gyakorlatilag el volt döntve, hogy összeházasodunk.”
Steve-vel az adás után beszélgettünk nemcsak a lánykérésről, hanem a házasságáról is. „Hogy behúztak-e a csőbe? Talán igen, de ennyi év távlatából csak annyit mondhatok, ez egy elég jó cső – jegyezte meg nevetve, és elárulta, hogy Alexandra édesapjától is engedélyt kellett kérni, hogy oltár elé állhasson szerelmével. – Később egy nagyon kedves szomszédtól és még négy embertől az utcából is meg kellett kérdeznem, elvehetem-e a feleségemet, de persze most csak viccelek. Egyébként a hosszú házasság titka a humor, az éltet és segít mindenben. Bármilyen fájdalom vagy probléma adódik az életben, sokat segít a túllépésben, ha azon tudunk nevetni. A humor valójában tolerancia, és ha erre képesek vagyunk, meg tudjuk őrizni az egymás ­iránti tiszteletet és szerelmet.” Ez a hozzáállás segített az elmúlt másfél évben is. „Rájöttünk, milyen nagy erő és lehetőség, hogy otthon több időt tudunk együtt tölteni. Mivel nem voltak előadásaim, nem kellett este hat-hét óra felé indulnom a színházba, hanem otthon maradtam a feleségemmel beszélgetni, zenélni, sárkányhajót építeni… Megint viccelek. Szerencsére ez nem változott. Bár kezd visszatérni az élet a régi kerékvágásba, tudatosan vállalok kevesebbet, és igyekszem több időt szánni a feltöltődésre. Rájöttem, hogy nem kell annyit rohanni, lehet szerényebben, de boldogan élni.”

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!