Hazai sztár

Tóth Andi: „Nem kell megbocsátanom az apámnak, ő már a múlt”

Felkavaró részleteket árult el édesapjához fűződő kapcsolatáról a táncos show-műsor legutóbbi adásában. Sérelmeiket sosem rendezték, és nagyon úgy néz ki, soha nem is fogják.

Minden adott, hogy az énekesnő élete tökéletesen harmonikus legyen. Az utóbbi időben bármibe belefog, abban kiemelkedően teljesít. Életének egy bizonyos része azonban korántsem olyan harmonikus, mint szeretné.

Apai szigor

Tavaly egészen a második helyig menetelt a Sztárban Sztárban, míg az idei Dancing with the Starsban Andrei Mangra oldalán már most mindenki az ő győzelmére tippel. Elképesztő munkabírása és nem utolsó sorban tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Emlékezzünk, ezt még legnagyobb kritikusai is elismerik. Bár gyakorta áll körülötte a bál, a kommentelők olykor egészen durva beszólásokkal ostromolják, de az is jól látszik, rengeteg ember zárta őt a szívébe, akik hétről hétre lelkesen támogatják szavazataikkal. Családi élete viszont nem alakult harmonikusan, ahogy ez a legutóbb a táncos show-műsorból is kiderült. Tavaly a Storynak adott interjújában mesélt először szülei válásáról, és arról, hogy azóta nem tartja az édesapjával a kapcsolatot. Azóta kiderült, jó oka van erre, a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban részletesen beszámolt gyermekkoráról, amit taxisofőrként dolgozó, szigorú apja igencsak megnehezített. „Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert azt hitte, abban van a pénz – idézte fel. Minden nap két órát kellett gyakorolnia az apja előtt, ami részben hasznos volt, hiszen használta a hangját, de lelkileg megviselte ez a fajta nyomás. – Nem mindegy, hogy úgy telik el az a két óra, hogy élvezed, amit csinálsz, vagy úgy, hogy utána sírva mész be a szobádba.” Apja olykor Andi fejéhez vágta, hogy nem lesz belőle semmi, máskor pedig egészen durván sértegette a lányát.

Világéletében énekesnő szeretett volna lenni (Fotó: Smagpictures)

Fájó múlt

Andit a szülei válásakor kettős érzelmek gyötörték: az egyik szeme sírt, a másik nevetett. „Édesapámat nem igazán csíptük soha. Úgy voltunk vele, hogy fellélegezhetünk, anyukám is békében lesz, meg talán mi is. De nyilván az apám… – fogalmazott korábban Hajdú Péter műsorában, ahol elmondta, nincs benne harag az apja felé, aki egyébként sosem kért tőle bocsánatot a viselkedéséért. Andinak esze ágában sincs megtenni az első lépéseket a békülés felé vezető úton. Hogy apjának konkrétan miért kellene vezekelnie, arról egészen mostanáig nem beszélt. Most azonban kiderült, a férfi kezet emelt rá gyerekkorában. – Az édesapám megnehezítette az életünket. Féltünk tőle, nem éreztük biztonságban magunkat otthon – hangzott el a műsorban. Arra a kérdésre, hogy valaha meg tud-e majd bocsátani neki, határozott véleménye van. – Nem kell megbocsátanom az édesapámnak, mert ő már a múlt, és én nem foglalkozom a múlttal. A próbák emiatt sem voltak nehezek. Tény, hogy vasárnap az elő show előtt kissé felkavarodtam, de túl a táncunkon már rendben vagyok” – nyilatkozta a Storynak az adás után.

„A szívem szakad meg”

A családjában édesanyjához fűzi a legszorosabb viszony, hetente többször is hívják egymást telefonon, mindent megosztanak egymással. Bár Andi édesanyja lelki békéjét szem előtt tartva gyakran inkább elbagatellizál dolgokat. „A szívem szakad meg, amikor sírva felhív, hogy megint bántanak – mesélte a Storynak nyár elején az énekesnő, aki haza, Nagyváradra is csak ritkán megy, ahogy édesanyja sem túl gyakori vendég Budapesten. Legutóbb az első élő adásban volt itt, munkája miatt viszont nem tudja megoldani, hogy minden alkalommal elkísérje lányát a műsorba. Az asszony egyébként is nehezen azonosul lánya életével, és bár korábban felmerült, hogy együtt költöznek Budapestre, ő inkább a nyugodt vidéki életet választotta. – Nem azt a fajta életet élik, amit én, és ezért nem annyira értenek se engem, se a szakmát. Fekete báránynak érzem magam emiatt, kilógok a sorból otthon.” Andi a bátyjával is ritkán találkozik, a testvére Németországban él. „Nem kell félteni, ott van édesanyám és a bátyám. De legfőképpen itt vagyok magamnak. Saját magam legnagyobb drukkere vagyok!”

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!