Hazai sztár

Janicsák Veca – Céltábla lett az arca miatt

Az emberek sokszor szemtől szemben is kegyetlenek tudnak lenni egymással, az internetes kommentelők azonban szinte sportot űznek a hírességek gyalázásából, nem törődve a következményekkel. Janicsák Veca sem kímélték, miután meglátták a Best magazin fotóján.

A közösségi média kommentelőinek egy része azt találgatja, hogy Janicsák Veca plasztikáztatott-e, mások egészen biztosak benne, szerintük ráadásul borzasztó végeredménnyel.

Nem tud jó lenni

Nincs könnyű dolga a hírességnek, ha meg akar felelni a közönségnek. Ha divatozik, ha egyedi, ha maradi, ha modern − édes mindegy az internet könyörtelen népének. A felhasználók ál- és valós profilokról egyaránt osztják a pofonokat, most éppen Janicsák Vecának, miután a Best kiposztolta a vele készült cikk egyik fotóját a magazin közösségimédia-felületén. Az énekesnő ragyogóan fest, az olvasók egy részének azonban más a véleménye, a kommentek között megjelentek az arcának valós vagy vélt változásaival kapcsolatos megjegyzések. „Nagyon ronda lett! – Hű, de eltűnt az eredeti arca!! – Túlment a feltöltés, ronda lettél!” – ilyen és ehhez hasonló hozzászólások virítanak a fotó alatt.

Beszéljünk a dalokról!

Legyünk igazságosak, az énekesnő jól néz ki, ha feltöltette az ajkait, az kizárólag rá tartozik, és azt biztosan nem érdemli, hogy ízekre szedjék. Mert bár a legtöbb híresség a civilekhez hasonlóan minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legjobban nézzen ki – akár plasztika által, akár nem –, sokukat kifejezetten zavarja, ha a külsejükkel vannak elfoglalva az emberek. Veca is szeretné, ha a dalairól beszélnének ennyit, amikor megkerestük, nem is akart szépészeti témában megszólalni.

Sosem mond nemet a jótékonysági koncertekre, a TV2 adománygyűjtő műsorában is fellépett (Fotó: Smagpictures)

Ép lélekkel ép test

A szakember pedig azt mondja, fogadjuk el, bárhogy is szépülünk, jobban leszünk tőle. A plasztikai beavatkozások ugyanis befolyásolhatják a lelkiállapotot. „Beszéltem olyan amerikai kutatóorvossal, aki azt vizsgálja, hogy az esztétikai beavatkozások mennyiben tudják javítani az életminőséget – árulja el dr. ­Krasznai Zsolt plasztikai sebész. – Kiderült, hogy ha jó közérzetet teremtünk a páciensnek, az egészségéért is teszünk, ezért az is felmerül, hogy érdemes lenne társadalombiztosítás alá venni ezeket a beavatkozásokat. Ugyanakkor a lelki jóllét egészségre gyakorolt hatása más módon is elérhető. A hozzánk passzoló öltözködési stílus megtalálása, a rendszeres sport, illetve adott esetben a megfelelő smink és frizura is mind hozzájárul ahhoz, hogy a külsőnkkel való megelégedésen keresztül örömtelibb életünk legyen. Normál esetben nem kellene a boldogságot a külsőnktől függővé tenni, de önmagunk elfogadása és az önbizalom mind-mind szerepet játszik a harmonikus élet kialakításában. Én azt vallom, mindenkinek a saját dolga, hogy miként javít az egészségén vagy a közérzetén, ezért senkinek sem szabadna ­ítélkeznie.”

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!