Egyéb

Soft Peel kezelés – A fiatalos bőr titka (X)

A hibátlan bőr sokak álma, ehhez azonban megfelelően kell ápolni kívül-belül. Ám a mindennapos tisztítás és törődés mellett a bőrünk olykor megérdemel egy kis extra kényeztetést, hiszen ahogy a test és a lélek, úgy a bőr is vágyik a felfrissülésre.

A bőrszépészet legmodernebb kezelései egyre népszerűbbé kezdik kinőni magukat, hiszen egy olyan eljárásokról van szó, melyek kíméletesen, de hatékonyan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jelei ellen – mindezt anélkül, hogy a bőr felszíne megsérülne. Ehhez nyújtanak segítséget az EverDerm Laser Center & Beauty Clinic arc- és testkezelései, melyek a különböző bőrproblémákat, valamint az érett bőrrel járó változásokat korrigálják.

Fotó: Oláh Attila

A fiatalság megőrzése érdekében mindig figyelni kell a megfelelő tisztításra, e nélkül nincs szép bőr – sokaknak pedig épp ez okozza a mindennapokban a legtöbb gondot, hiszen a túlságosan tág pórusok, a zsíros és rugalmatlan bőr, a pattanások, valamint a mitesszerek ellen néha nehéz megtalálni a hatékony megoldást. Csak és kizárólag az EverDerm klinikáján érhető el az az egyedülálló kezelési program, amely során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás egymást erősítő – szinergikus – előnyeit használják ki. A Soft Peel – Red Carpet kezelés tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik szeretnének megszabadulni a pórusokba tapadt szennyeződésektől és a szaruréteg elhalt hámsejtjeitől. A bőr tartásának, feszességének gyengülése, valamint a legelső ráncok megjelenése esetén a bőrfiatalító kezelés segít abban, hogy a jobb tónust és textúrát kapjon a bőr, valamint eltünteti az apró hibákat, pigmentfoltokat. A végeredmény pedig az üde, egységes, felfrissült, fiatalos és egészséges bőrkép lesz, ráadásul a megereszkedett bőr már az első alkalom után javulni kezd, és az apró ráncok is kisimulnak.

Fotó: Oláh Attila

Továbbá fontos kiemelni, hogy egy nőnek négy arca van – ezt érdemes mindig szem előtt tartani. A fiatalság megőrzése érdekében figyelni kell nemcsak az arc, hanem a kézfej, a nyak, valamint a dekoltázs bőrének ápolására is, hiszen a korosodási folyamat mindenhol nyomot hagy. Emellett a szép bőrhöz hozzátartozik a szép test is, amelyet szintén tudományos vizsgálatokkal bizonyított, biztonságos gépi kezelésekkel érnek el az EverDerm specialistái – persze hozzá kell tenni, hogy nincs olyan testkezelés, amely önmagában elég lenne a tökéletes végeredményhez, ezért kiemelten fontos a rendszeres testmozgás, valamint az egészséges táplálkozás is.

A modern bőrszépészet ma már Párizstól Budapestig tart: napjainkban a plasztikai beavatkozások a természetes, fiatalos vonulatokra helyezik a hangsúlyt, és már nem az a kérdés, hogyan változtassanak meg valakit, hanem az, hogyan őrizzék meg a fiatalságot a természetes vonalak megóvásával. A bőrszépészet célja, hogy a nők méltósággal, valamint egészséges önképpel idősödjenek. Ezt a trendet követik az EverDerm specialistái is, akiket a francia származású dr. Trévidic Thibault plasztikai sebész szakorvos segít: ismerve a párizsi szépészet minden titkát, a klinikán kamatoztatja a francia szaktudását.

Kiemelt kép: Oláh Attila

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!