Címlapsztori

A Házasság első látásra Lacija: „Tudom, hogy Edi régóta szeretne a kisfiának egy tesót, és én ezt nem is akarom meggátolni”

A való életben találta meg az igazit Brem Laci. Már az első randi előtt egymásba szeretettek a Palikék Világa egykori műsorvezetőjével, Konyári Edinkával.

Látásból már több mint húsz éve ismerték egymást, hisz mindketten kecskemétiek. Ugyanazokra a szórakozóhelyekre jártak, és a baráti társaságuk is közös volt, az élet azonban elsodorta őket egymástól. Olyannyira, hogy az azóta Budapesten élő Konyári Edinka a TV2 párkereső realityjének beharangozójában látta meg újra Lacit. Aki noha a műsor végén elvált Góbi Hildától, azért a való életben még adott egy utolsó esélyt a kapcsolatnak. De nagyon hamar kiderült, hogy Hildával egyáltalán nem illenek össze, így tavaly nyáron lezárták a kapcsolatukat. És mivel Brem Laci 47 évesen már nem akart kalandozgatni, úgy volt vele, hogy amíg nem jön az igazi, inkább egyedül éli az életét. A legtöbb idejét a kecskeméti edzőtermében töltötte, ahol harcművészetet tanít, szabadidejében pedig a barátaival volt. Mígnem idén februárban egyik napról a másikra berobbant az életébe Edinka.

Hildával való kapcsolata mégis véget ért (Fotó: TV2)

„Nyomoztam Laci után”

„Az igazság az, hogy én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott. Gondoltam, micsoda modortalan pasi lett. Aztán mint utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől – kezd bele a mesélésbe Edinka, aki 13 év elteltével nagy levegőt vett, és ismét ráírt Lacira, viszont most már egészen más tervek kapcsán. – Őszinte leszek, mindent akartam, csak párkapcsolatot nem. Januárban egy nagyon csúnya szakításból jöttem ki épp, meghiúsult az esküvőm is, szóval lelki mélyponton voltam. Egyszerűen csak megörültem, amikor megláttam Lacit a képernyőn. De bevallom, mielőtt léptem, azért az első dolgom az volt, hogy nyomoztam utána. Meg kellett tudnom, hogy egyedül van-e, vagy sem, és a tévés múltamnak köszönhetően ez hamar ki is derült.”

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Húszperces első csók

Lacinak először nem ugrott be, ki írt rá, csak szép lassan a beszélgetéseik közepette tisztult ki számára, hogy nem is a tévéből, hanem a kecskeméti húszas éveikből ismerik egymást. „El se hittem, hogy ez igaz, és tényleg bevillant minden: a Robinson diszkó, a közös ismerőseink, és az is, hogy Edi mindig foglalt volt – nevet fel Laci, aki erre fogja, hogy akkoriban nem közeledett a szőkeséghez. Mellette ülő párja viszont meg van győződve róla, hogy az aprócska termete miatt nem vette őt észre. Beszélgetéseiket aztán beszélgetések követték, és Laci nem értette, mi történik vele… – Én először azt hittem, maximum jóban leszünk. Aztán picit furcsállottam, hogy jólesik a cuki hangját akár három órán át is hallgatni. És bármiről tudtunk beszélni. Aztán az még érdekesebb volt, hogy bár nekem a mediterrán típusú nők a zsánereim, ez a kis szőke, pinduri, csilivili nő bejött. Azon kaptam magam, hogy éjjel-nappal vonalban vagyunk, és már ’életem szerelmének’ hívom. Még az edzéseimen is ott volt a fülemben, és végighallgatta, ahogy a gyerekeknek órát tartok. Sőt egymás szuszogására aludtunk el.” Azt mondják, hetekig két órákat aludtak, és csak beszélgettek és beszélgettek. Mire Laci egyszer csak a sarkára állt, és nem törődve azzal, hogy Edinka nem akar kapcsolatot, találkozót kért. „Épp Pesten volt dolga, és megkérdezte, hol vagyok, majd perceken belül odaállított egy ékszerboltba, ahol épp nézelődtem. Nem mondott semmit, csak megfogta a derekam, és megcsókolt. Húsz percen keresztül ez ment…” – emlékszik vissza mosolyogva Edinka.

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A jósnő is megmondta

A csók után már szemernyi kétségük sem volt, hogy dolguk van egymással, felgyorsultak az események. Maximum két napot töltenek külön egy héten. „Imádom, hogy Edinek nem törik le a körme, hogy le kell vonatoznia hozzám” – mondja Laci. „Nekem is Kecskeméten van a családom, imádok ott lenni, és Laci is szeret velem Pesten lenni. De nyilván idővel kitaláljuk, hol legyen a bázis – veszi át a szót Edinka, aki egyébként spirituális megerősítést is kapott, hogy megtalálta az igazit. – A hideg is kirázott, amikor anyukám felidézte nemrég, hogy 2021-ben egy jósnő azt mondta neki, hogy a múltból előkerül majd egy férfi, akit Lacinak hívnak, és ő lesz számomra a tuti befutó.” Kapcsolatukban a házasság és a gyerek sem tabutéma. „Nem zárkózunk el az esküvőtől, bár most mindkettőnknek negatív a friss tapasztalata. A gyerek pedig – ami számomra az igaz szerelem megpecsételése – szerintem úgy fog történni, hogy egy kis lélek majd egyszer csak minket választ. Tudom, hogy Edi régóta szeretne a kisfiának, Marcinak egy tesót, és én ezt nem is akarom meggátolni.”

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!