Címlapsztori

„Megérezzük a másik fájdalmát” – Eltéphetetlen a kötelék a sztártestvérek között

Bajor Lili, valamint Lékai-Kiss Ramóna és testvére, illetve a Bódi gyerekek ugyanazon a napon jöttek világra, csak nem egy évben.

Öccse az ajándéka

Amikor a népszerű színész házaspárnak, Hámori Eszternek és Bajor Imrének 1995. november 15-én megszületett a kislánya, Bajor Lili, még nem sejtették, hogy napra pontosan egy év múlva a kisfiuk, Marci világra jöttének örülhetnek. „Azt mesélték a szüleink, hogy a puszta véletlennek köszönhető, hogy egy év és egy óra a különbség a születési dátumunk között. Szóval ez abszolút nem tervezett dolog volt a részükről – meséli Bajor Lili. – Kisgyerekként nem igazán örültünk a közös szülinapnak, úgy éreztük, a másik elveszi rólunk a fókuszt, aztán felnőtt fejjel megszerettük. Tartottunk önálló és közös bulikat is. A tesóm mindig azt mondta, ő az én ajándékom. Biztos vagyok benne, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy nagyon szoros a kapcsolatunk. Nem lógunk folyton egymáson, de megérezzük, ha a másikkal történik valami.” A testvérpárnak még a szakmája is közös, legalábbis részben. Mindketten a művészvilágban dolgoznak. Lili a szüleit követve színésznő lett, Marci pedig a kamera túloldalán rendezőként találta meg a számításait.

Együtt a Bajor család egy hajdani képen (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Triplázták a Valentin-napot

Bódi Csabi felesége, Gina 19 órás vajúdás után, február 14-én, egy nappal a kiírt időpont után hozta világra első közös gyermeküket, Rómeót. „Hatalmas boldogság öntötte el a szívünket, amikor a fiunk megszületett. Az pedig, hogy Valentin napon, csak fokozta a boldogságunkat – érzékenyül el még 15 esztendő eltelte után is az édesapa. Csabit 10 évvel később meglepetésként érte az újabb gyermekáldás híre. – A Jóisten úgy akarta, hogy a gyerekeinknek közös legyen a születésnapjuk. Lilien születését február 15-re jósolták, végül egy nappal korábban érkezett. Ők a mi szerelmi ajándékaink, az igazi gazdagságunk az életben. Elképesztően szeretik egymást, nagyon jó testvérek, kívánni sem lehetne jobbat. Figyelünk arra, hogy mindketten méltón meg legyenek ünnepelve, két tortával és ajándékkal készülünk. Amikor Lilien született, sem maradt el Rómeó bulija, a kórházban köszöntöttük fel.” Az énekes meglepő fordulattal adja meg a végszót. „A bátyám ma már felnőtt fia, Gustavo szintén február 14‑én született…”

Rómeó és Lilien (Fotó: Archív)

Sportolók mellett voksoltak

A műsorvezető-színésznő a 10. szülinapján lett nagy testvér. Debóra, ahogyan nővére is, december 2-án jött világra, csak épp pár évvel később. Lékai-Kiss Ramóna nagyon várta a hugica érkezését. Rengeteg csibészség, rosszal­kodás van a számlájukon, amely megalapozta örökké tartó véd- és dacszövetségüket. Hogy a csillagok együttállása miatt, vagy sem, de tény, hogy Raminak és Debó­rának is sportoló a párja, ráadásul mindketten egy-egy kisfiú anyukái.

Mit mond az asztrológus?

„Az azonos a napon, de más évben született emberek hasonló személyiséggel és hasonló érzelemvilággal rendelkezhetnek. Születési képletük azt mutatja, hogy ugyanabból a csillagképi környezetből, ugyanabból a pozícióból érkeznek, és hasonló képességekkel rendelkeznek az életfeladatok megoldásához, valamint a személyiségfejlődésük megéléséhez – vezeti le a szakember. – Ha mindez egy családon belül történik, az kifejezetten erős köteléket jelent. Olyan, mintha ikertestvérek lennének az égi terekben. Így még jobban megértik egymást, és míg inkább tudják a másikat támogatni.”

Kiemelt képek: Olajos Piroska/fotocentral.hu, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!