Címlapsztori

Tóth Verát férje a tenyerén hordozza: „Az az igazság, hogy tényleg móka, jókedv és kacagás minden perc”

Pauli Zoltán és az énekesnő öt évvel ezelőtt ­szeretett egymásba, azóta rengeteg közös élményben volt részük.

Pauli Zoltán a tenyerén hordozza a feleségét, az a típusú férfi, akinek mindig minden meglepetése telitalálat. „Vele az élet nem uncsi” – jegyzi meg újra és újra Tóth Vera a férjéről. Az énekesnő – immár a sokadik – legtökéletesebb ajándékot kapta Zoltántól: öt ország egy-egy városát fedezhetik fel együtt, és mindezt úgy, hogy a karácsonyra kapott meglepetés időközben nászúttá és Vera születésnapi ajándékává is avanzsált, és az utazásoknak még nincs vége. Tenerife, Róma és Izland után vár még rájuk Madeira, és természetesen Nápoly is, a legnagyobb kedvenc, ahová a házaspár évente kétszer biztos, hogy ellátogat. Zoli fertőzte meg a dél-olasz városok világának imádatával Verát, ahová a gasztroszakember kifejezetten éttermi inspirációkat keresve szeret utazni, és ötödik éve immár Vera ehhez az ideális útitárs. „Az az igazság, hogy tényleg móka, jókedv és kacagás minden perc” – írta ki közösségi oldalára az énekesnő már a tavaly karácsonyi New York-i útjuk közben is. De örökké emlékezetes marad 2021 is, amikor egy kék köves, gyönyörű gyűrűvel kérte meg Zoli a kezét, és természetesen 2018, amikor a Jézuskától egymást kapták ajándékba. És közben annyi szép élmény, vad kaland, motoros túrák, tengerpart, borozgatás vagy éppen éttermi kalandozások tarkítják a szerelmesek eddig együtt töltött éveit. Mintha egy véget nem érő nászút lenne az életük!

Vera sokáig várt a boldogságra, végül tökéletes társat talált (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Kétlaki élet

A házaspár törődik egymással, ők is tudják, hogy egy párkapcsolatban a közösen eltöltött minőségi idő rendkívül fontos. A legtökéletesebb pár, mondják a kívülállók, hiszen elég rájuk nézni, minden olyan tökéletesnek, idillinek tűnik velük kapcsolatban. A boldogságot azonban nekik sem adják ingyen, mindkettőjük részéről áldozatokkal jár az összhang, amelyekre az utazások csak felteszik a koronát. A dolgos hétköznapokat azonban ők sem ússzák meg, de nem is akarják. Mindkettőjük számára szakmájuk egyben a hobbijuk is. És bár a bázis, a szerelmi fészek továbbra is Palkonya, az énekesnő hetente többször posztol ­Duna-parti lakásából is, ahová nem mindig tart vele imádott férje, hiszen lakáséttermük vezetése az év legnagyobb részében a fővárostól 240 km-re lévő villányi borvidékhez köti. „Van, hogy három napot nem vagyunk együtt egy héten, de van, hogy egy hetet” – magyarázta az énekesnő a Palikék Világa by Mannában ősszel azzal kapcsolatban, hogy bár a Zoli által megálmodott falusi vendégfogadót is közösen üzemeltetik, a fellépések miatt neki többször ingáznia kell, ám a másik nélkülözése még inkább összetartja a szerelmüket.

Palkonyán, de Nápolyban is összefuthatunk velük (Fotók: Archív)

A legnagyobb titok

És ott van a humor, a lazaság. Egyáltalán nem gondolták még tavaly májusban, hogy augusztusban össze­házasodnak. Ahogy azt sem, hogy majd’ két nappal az esküvő előtt kell Palkonyáról Szentendrére átszervezni a helyszínt a kedvezőtlen időjárás miatt. Ahogy az életben mindenen, úgy a kezdeti káoszon is úrrá lettek, de humor nélkül kicsit keserűbben ment volna minden. Ők azonban vallják, hogy ha mindenen stresszelnek, a megoldások is nehezebben jönnek. Ez az egyik legnagyobb titok, amit sok pár az együtt töltött évek alatt elfelejt. „A legfontosabb, hogy figyelünk egymásra” – hangsúlyozta Vera a Duna Család-barát műsorában is. De ők nem csupán egymásra, a környezetükre is nagyon odafigyelnek. Rengeteg barát mellett a családtagjaik számukra a legfontosabbak. A Tóth nővérek életét immár közel két évtizede követheti nyomon az ország, és bár nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatuk, az számtalanszor bebizonyosodott, tűzön-vízen keresztül kitartanak egymás mellett. Ezért sem meglepő, hogy az idősebbik Tóth lány igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni testvére Krausz Gábortól született kislányával, a kis Hannarózával, akit szinte saját gyermekeként szeret.

Fonogram díjátadó gálán Charlie-val és a húgával (Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Húsz éve ismerjük

Áprilisban lesz húsz éve annak, hogy Vera lett az év hangja a Megasztár első szériájában. A tapolcai lány élete pedig örökre megváltozott. Sok buktatóval volt kikövezve az útja, de rengeteg lélekemelő és szép élménnyel is gazdagodott, és olyan zenészek barátságát tudhatja magáénak, mint Horváth Charlie, Presser Gábor vagy Tátrai Tibor.

Kiemelt kép: Bognár Bogi

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!