Címlapsztori

Szabó András Csuti a családalapításról: „Bius idén diplomázik, utána viszont minden elképzelhető”

Szerelme az egyetem mellett az üzletember marketingcégénél dolgozik.

El kell ismerni, hogy Kulcsár Edinával való szerelmük előtt nemigen hallottunk róla, de ma már nyugodtan mondhatjuk, hogy elvált férfiként a saját jogán „az ország Csutija”. Volt neje, a gyermekei édesanyja nélkül is a sztárvilág részese maradt, celebműsorok közkedvelt szereplője, aki nemrég műsorvezetőként is debütált a Sztárok a reptéren című realityben. És bár nagyon szereti a tévézést, arra a kérdésre, hogy képernyősnek vagy inkább üzletembernek tartja magát, nem sokat habozott a válasszal.

„Megy ez párhuzamban is”

„Örülök, hogy a csapatmunkának köszönhetően sikerre tudtunk vinni egy műsort, nagyon élvezem mind a mai napig a tévézést, de alapvetően én a vállalkozásaimból élek. Természetesen nem elhanyagolhatóak a tévés szereplések bevételei sem, de nem egy nélkülözhetetlen ’láb’ az életemben megélhetési szempontból. Szóval ha jön egy olyan felkérés, amit nem szeretnék elvállalni, akkor nem kell megtennem csak azért, hogy befizessem a számláimat – kezdi Szabó András Csuti, aki mára négy sikeres vállalkozást épített fel. – Van egy nemrég indult ingatlanportálom, egy védőfóliákat forgalmazó cégem, egy marketingügynökségem, és enyém az influenszerkereső online adatbázis is, ahol a hazai több ezer fős lista található. Szóval inkább üzletembernek vallom magam, de azért megy ez a kettő – a tévézés és a vállalkozói lét – párhuzamban is.”

Édesanyjával nagyon közel állnak egymáshoz

„Olajszagúra dolgoztam magam”

Csutit a nagyszülei ösztönözték a tanulásra, és emelték ki a csepeli focis brigádból. Ma is emlékszik, hogy nem volt egyszerű a váltás, a grundról ugyanis az ország egyik legkeményebb gimnáziumába, a Fazekas Mihály Gimnáziumba került, onnan pedig a Szent István Egyetemre, ahol közgazdászként végzett. „Nagypapám volt Jockey Ewing, nagymamám Ellie Ewing. Itt nem volt ám opció, ha ők azt mondták, hogy megyek, akkor mennem kellett a Fazekasba. És nem tudok elég hálás lenni nekik ezért. Azért sem, amennyit tanultak velem már kiskoromtól. Minden pénteket a házi feladataimnak szentelték, hogy a hétvégén szabad lehessek – emlékszik vissza az édesapa, aki számára a nagyszülei örök példaképek maradnak. – Két tanáremberről beszélünk, akik borzalmasan szegények voltak. Papám a Móra Könyvkiadónál dolgozott, innen jön nekem is a könyvek szeretete. A történelem, a kultúra, a színház iránti imádatom. Ennél a kiadónál papa megismerkedett Leslie L. Lawrence-szel (László L. Lőrincz – a szerk.), és csináltak egy saját kiadót. Onnantól aztán szép lassan mamával a jómódig jutottak. De hiába lettek gazdagok, papa nem vette meg nekem az áhított sportcipőt. Akkor is két lábbal a földön maradt, és azt mondta, amennyit beleteszek az árába, ő annyival kipótolja nekem. Úgyhogy mentem, és az egyik legismertebb gyorsétteremben olajszagúra dolgoztam magam.”

Többszörös milliomos lett

„Minél többet vissza kell adni”

Nagyszülei útmutatását Csuti a saját gyerekeinek is szeretné átadni, és Medit és Ninát is abban a szellemben neveli, hogy tenni és dolgozni kell azért, ha valamit szeretnének elérni. Ugyanakkor lapunknak elárulta, csemetéinek nem kell majd a jövő miatt aggódniuk. „Úgy élek, úgy keresek, hogy a sajátom mellett már biztosítottam a gyermekeim jövőjét is. Mindemellett van lehetőségem mára sok hátrányos helyzetű gyereket is támogatni. Nem felejtem el, hogy valamikor turkálóból vásároltunk anyukámmal. Hiszek benne, hogy ha van miből, akkor minél többet vissza kell adni a világnak.” És persze nemcsak a világgal, a szerelmével, Biussal is bőkezű. „Közös kasszán vagyunk, számomra mi sem egyértelműbb ennél. Ugyanakkor imponál nekem, hogy kérte, az egyetem mellett nálam, a marketingcégemnél dolgozhasson, és nagyon ügyes. Nekem fontos, hogy fel tudjak nézni egy nőre, nem hiszek a klasszikus férfi-női szerepekben. Ugyanakkor nem várom el, hogy az egzisztenciánk akárhányad részét ő teremtse meg – szögezi le Csuti, aki a párjával való családalapításra sejtelmesen utalt: – Bius idén diplomázik, ez most az elsődleges. Utána viszont minden elképzelhető. Semmi sincs időhöz kötve nálunk.”

A Sztárok a reptéren című realityben műsorvezetőként debütált

130 milliós válás

Hogy Csutinak mára nagyon jól megy, az a Hajdú Péterrel való legutóbbi beszélgetéséből is kiderült, ahol elárulta, a Kulcsár Edinával való válása után százmillió forintot fizetett ki az exnejének. A Story azóta megtudta, hogy ez az összeg több mint 130 millió forint, a készpénz és egy lakás mellett ugyanis több vállalkozást is hátrahagyott.

Kiemelt képek és fotók: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!