Címlapsztori

Varga Miklós Joe-t figyelmeztette a szerelme, hogy vigyázzon: „Mert mindenhol vannak embereim…”

Joe két hónapig forgatta a Survivort a Fülöp-szigeteken, ez idő alatt nemcsak ő élt át váratlan dolgokat, hanem párja, Csenge is.

Nem panaszként mondja Joe, hiszen minden percét élvezte: sűrű, munkával teli nyár van mögötte. Heteken át a Nyerő Páros villában küzdött menyasszonyával a győzelemért, ám ahogy annak vége volt, repülőre szállt, hogy a Fülöp-szigeteken forgassa a Survivor című műsort.

Nem aggódott

„Komolyan gondolkodtunk, hogy feladjuk a Nyerő Páros játékot – vág bele Miki –, mert szó szerint az utolsó forgatás utáni napon kellett repülnöm Ázsiába. Szerettünk volna pár napot együtt tölteni a két munka között, ezért merült fel bennünk, hogy bedobjuk a törölközőt. Lehet, hogy nem lett volna a legtisztességesebb és a fair playnek sem felelt volna meg, de nekünk fontos lett volna. Így aztán nem is nagyon bánkódtunk, amikor végül kiestünk.” A jegyeseknek végül csak volt magukra, ahogyan mondják, nem kamerák előtt töltött idejük. „Mi, amióta csak együtt vagyunk, azaz tavaly nyár óta, két napnál többet soha nem töltöttünk külön, ezért kellett nekünk ez az idő – veszi át a szót Csenge. – No meg 12 bőrönddel mentünk be a Nyerő Páros-villába, volt mit kimosni azelőtt, hogy bepakoltam volna Mikinek a ruháit. Igaz, ő csak két kofferrel utazott aztán el. Meg egy figyelmeztetéssel, hogy vigyázzon, mert mindenhol vannak embereim… De nem aggódtam, egyrészt bízom a hűségében, másrészt annyi munkája volt, hogy másra nem is lett volna ideje és energiája” – kacsint egyet Csenge.

Joe-nak a forgatási szünetekben volt ideje körbenézni a szigeten (Fotó: Archív)

„Apa, most ne beszéljünk”

Az idő arra is kellett, hogy Miki elbúcsúzzon két fiától. Persze a nagyobb, Ricsi 28 éves, ő jól megvan az apja nélkül, de a kisebbik, Alexander Martin csak nyolc, és mivel amúgy is sokat időzik Mikinél meg Csengénél, a műsorvezető joggal gondolta, hogy nagyon hiányozni fog majd neki. „A Nyerő Páros alatt az édesanyja azt mesélte, hogy hiányoztam neki, de a Survivor forgatása alatt már lazábban vette a dolgot. Gyakran felhívtam, de legtöbbször nem ért rá, ’jól vagyok apa, tudod, hogy szeretlek, de most ne beszéljünk, a haverokkal vagyok a játszótéren’, mondta. Én meg pislogva letettem a telefont – mondja Miki, aki ugye nem először volt a házigazdája a Survivornek. – Az elsőt Dominikán forgattam, akkor megkaptam az oda javasolt és szükséges oltásokat, amikor pedig hazatértem, az ismétlőket. Most nyáron csak a japán agyhártyagyulladás elleni oltást kellett beadatni. Amikor Csenge kijött utánam, akkor ő is megkapta az oltásokat.”

Fotók: Archív

Hat kilót fogyott

Több mint két hetet töltöttek el a Fülöp-szigeteken, bár leginkább a forgatások közötti rövid szünetekben, reggel, este és persze éjszaka voltak együtt, vagy együtt ették annak a szakácsnak a főztjét, aki az egész stábra főzött, szinte kizárólag európai gyomornak is emészthető finomságokat, halakat, tésztákat. „Abban az időben egy szabadnapom volt, akkor bejártuk a környező szigeteket, fürödtünk mint két gyerek a tengerben, suppoltunk, eveztünk, majd visszatértünk a szállásra – így Miki, aki csakúgy, mint a stáb többi tagja, egy ­fából épített bungalóban lakott, ahol a réseken át ki-be jártak a kisebb-­nagyobb bogarak. – Huszonkét évig dolgoztam egy rovarirtó cégnél, úgyhogy nem rajongok a bogarakért, amúgy Csenge sem, így minden este kötelezően kihajítottam őket a bungalóból.” Joe elárulta, voltak olyan játékosok, akik közelebb álltak a szívéhez, szimpatikusabbak voltak, mint mások, de azt nem köti az orrunkra, kik ők, mert egy műsorvezetőnek pártatlannak kell lennie. „Megemelem a kalapom az összes versenyző előtt, mert ugyan elmondták nekik, hogy kemény a próbatétel vár rájuk, olykor éhezniük is kell, tudták mire vállalkoznak, azért megélni és teljesíteni, az más tészta. Elgondolkodtam, hogy egy VIP Survivorben én tudnék-e így teljesíteni. Lehet, bár engem visszatartana, hogy nem lehet mindennap zuhanyozni, tisztálkodni, és a meleget sem kedvelem túlzottan. Így is fogytam hat kilót a forgatás alatt, ami célom is volt, én ezzel a teljesítményemmel elégedett vagyok.”

Fotó: Archív

Fordítva aludt

Csenge és Miki hálószobájában, az ágy fölött egy kettőjükről készített vászonkép lóg. „Miki nagyon hiányzott azokban a hetekben, amikor nem volt otthon, hogy ezt enyhítsem, megfordítottam a párnámat és a képpel szemben aludtam, és ez segített.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!