Címlapsztori

A Nagy Ő nyertesének meglepő vallomása: „Jákob Zoli a plátói szerelmem volt hosszú időn keresztül”

Tizenhét lány közül Betti lett az, aki végül elnyerte A Nagy Ő szívét. Most elárulja, mivel nyűgözte le a milliárdost.

Betti túl van egy váláson, van egy nyolcéves kislánya, a tündéri ­Laura, és mint mondja, már évek óta próbálja megtalálni élete párját. Bárkivel kezdett eddig, csalódás lett a vége, és talán nem is véletlenül… A szíve mélyén mindig is Zolira vágyott.

„Ebben a sors keze van”

Tíz éve látta meg először A Nagy Ő-t, és azóta nem tudta kiverni a fejéből. „Most már bevallhatom, Zoli nekem a plátói szerelmem volt hosszú időn keresztül – kezdi mosolyogva a harmincegy éves körmös. – Még egy rendezvényen szúrtam ki, és hát azonnal megtetszett. De ezt megtartottam magamnak, nem mentem oda hozzá, nem illegettem magam neki, hiszen akkor még férjnél voltam. Illetve már akkor is annyi nő zsongta körül, hogy csak pislogtam. Aztán telt-múlt az idő, én közben elváltam, egyedül maradtam a kislányommal. Voltak ám kísérleteim arra, hogy megtaláljam a hozzám illő férfit, aki nemcsak engem, hanem a kislányomat is elfogadja, szereti. De annyira rossz tapasztalatok értek, hogy inkább hazaköltöztem a szüleimhez, és egyedül maradtam, mint hogy bennragadjak egy méltatlan helyzetben. És a gyerekem mindig megérezte, ha valami gond volt a kapcsolatomban. Annyira érzékeny a kis lelke, hogy ha azt látta, hogy anya nem boldog, elkezdett dadogni – még ha nem is annyira vészesen. Ezt látva egyszerűen nem maradhattam. Nekem a lányom mindennél fontosabb – hangsúlyozza. – Viszont magányos sem szerettem volna lenni. Aztán egyszer csak szembejött velem, hogy Zoli lesz a következő Nagy Ő, és azt éreztem, ebben a sors keze van.”

Zoli már a beköltözéskor érezte, hogy ő lesz az igazi (Fotó: TV2)

Megvan a csomagja

Sokakat meglepett, hogy Betti az első adásban nem egyedül érkezett Zolihoz. „Az egy tudatos döntés volt a részemről, hogy a lányommal és a szüleimmel együtt mutatkoztam be neki. Ők a családom, életem főszereplői, és szerettem volna, ha Zoli ezzel az első pillanattól kezdve tisztában van. És azt láttam, hogy ez imponált neki. Ő is édesapa, ő is ragaszkodik a családjához. Persze rengetegszer megkaptam bent, a villában a többi lánytól, illetve a kommentelőktől is, hogy eszközként használtam a lányomat, de ezt még ma is kikérem magamnak – magyarázza. – Ebben a korban már a legtöbb embernek van egy csomagja, én ezt nem rejtegetem, hanem büszke vagyok rá. Azt sem tagadom, hogy engem elhagyott a férjem. De ma már belátom, jobb ez így, nem voltunk egymásnak valók. Amióta külön vagyunk, mindketten sokkal kiegyensúlyozottabbak és sikeresebbek lettünk az életünkben. És én egy magabiztos nő vagyok, ezért is választott végül engem a Zoli. Meg mint elmondta, azért, mert őszinte vagyok, nem kertelek, nem játszom meg magam, és mert a szemében én egy igazi nő vagyok. És mellette annak is éreztem magam, ami óriási szó! Korábban ilyet nem éreztem.”

A párizsi kaland örök emlék marad (Fotó: Archív)

Zoltán mindenét elfogadta

Bár Betti tisztában van a saját értékeivel, és egy határozott, karakán csajnak tartja magát, mégsem gondolta, hogy ő nyeri meg a műsort. „És egyben Zoli szívét is… – folytatja lelkesen. – Tudtam, hogy tetszem neki, hogy megfogta a belsőm és a külsőm egyaránt, de tény és való, nem vagyok egy nádszálvékony nő… Volt olyan feladat, játék, amikor kissé frusztrált is a súlyom. Pedig készültem a műsorra, az előtte való hónapban leadtam tizenhárom kilót. De még így is van rajtam tíz. A lényeg viszont, hogy Zolit ez nem zavarta, sőt néha úgy nézett rám, hogy azt hittem, felfal a szemével. És hát én is őt… – mosolyodik el. – Nehéz is volt, amikor vége lett a forgatásnak. Hirtelen véget ért az álomvilág. Aztán ahogy telt az idő, rájöttem, semmi sem ért véget, igazából még csak most indul kettőnk kalandja! Hogy mit hoz számunkra a jövő, hogy tényleg egymásnak vagyunk-e teremtve, az a jövő zenéje, de izgatottan várom, hogy kiderítsük!”

Betti a szüleivel, a nővérével és a bátyjával (Fotó: Archív)

Családi tetoválás

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy Bettit milyen különleges tetoválások díszítik. Az egyik történetét a Story olvasóival is megosztotta. „Bármilyen furán is hangzik, de az, hogy a két testvérem, illetve én is elváltam, valahogy még inkább összekovácsolt bennünket. Értjük, milyen élethelyzetben van a másik, hogy min ment keresztül. És ott vannak a szüleink, akik meg 50 éve házasok… – mondja Betti.­ – Nemrég pedig úgy döntöttünk, hogy mind az öten csináltatunk egy közös tetoválást. Egy olyan szimbólumot választottunk, ami az összetartozás jele.”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!