Címlapsztori

Krausz Gábor: „A rokonok sokat segítenek a kislányom körül”

A gasztroszakember egy ideje egyedülálló édesapa.

„Megiszom egy pohár italt, aztán kialszom magamat – mondta az első adás után a Story­nak Krausz Gábor, akin nemcsak a továbbjutás miatti megkönnyebbülés, hanem a fáradtság is látszott. Ugyanis semmit nem aludt az utolsó napokban, partnere, Mikes Anna tartotta benne a lelket. – Szellemileg és testileg is elfáradtam az utóbbi időben, le is ment rólam jó pár kiló. Bár még van hova fejlődnöm, főleg erőnlétben.”

Erőn felül dolgozik

Minden bizonnyal Gábor kislánya, Hannaróza is látta édesapja produkcióját, ha nem is élőben, de másnap az interneten biztosan. „A próbák és a munka után szaladtam hozzá, de sokat köszönhetek a családnak, a rokonoknak, ők nagyon sokat segítettek a kislányom körül – mesélte Gábor, aki túl a tűzkeresztségen, már a műsor győztesének tekinti magát, joggal. – Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak, és nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy olyan sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem.” Valóban, azzal, hogy elvállalta a felkérést, és a nézők tízezrei előtt élőben táncolt, önmagát győzte le. „Diszkóba jártam, csak nem táncoltam. Néztem, ahogy mások teszik – árulta el. – Nagyon visszahúzódó vagyok, én nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban, viszont a másik oldalon meg, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni.” Meg is tett érte mindent, kezdetben heti 3-4 táncpróbával, aztán napi kettővel, a vége felé pedig már 8-9 órát is gyakorolt egy nap. Nem csoda, hogy elkélt a család segítsége a kislánya körül. Az emberfeletti energiát igénylő táncpróbákat a feléje áradó szeretet is segítheti. „Kedvesek az emberek, bárkivel találkozom, mondják, hogy nekem szurkolnak, útközben felismernek, és az autóból is néha átkiabálnak, hogy hajrá!”

Gábor bebizonyította, hogy a táncban is ügyes (Fotó: Archív)

Ördög Nóra hozta fel a témát

Egyértelmű, hogy óriási húzás volt a TV2-től az, hogy leszerződtette Gábort. Adva volt egy férfi, akit ugyan ismertek a tévénézők, de elsősorban Tóth Gabi férjeként emlegették. Ám azzal, hogy augusztusban bejelentette, válik feleségétől, aztán kiderült, Gabinak viszonya van a Fricska együttes tagjával, megnőtt iránta az érdeklődés no és a szimpátia. Gábor népszerűsége jó hatással van a műsor nézettségére is, sokan kíváncsiak, mit árul el a magánéletéről, elejt-e egy két szót Tóth Gabiról, az érzéseiről a kamerák előtt. A szombat esti produkciója után Ördög Nóra volt az, aki egy mondat erejéig behozta a műsorba Krausz magánéletét: „Volt benne néptánc, erre utaltál a felkonfod-ban, Rami? Hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy ez egy fricska volt, szerintem meg akarták mutatni Gáborék, hogy mindent tudnak” – utalhatott Krausz Tóth Gabival való szakítására. A séf csak mosolygott Nóri megjegyzésén, láthatóan fel volt készülve rá. „Ha az ember szerepel a televízió­ban, kénytelen az ismertséggel együtt élni. Ennek van pozitív hozadéka, de van árnyoldala is. Természetesen van olyan része az életemnek, amit szívesen megmutatok, de akad olyan is, amit nem. Mindenesetre az, hogy az embereket ez érdekli, az teljesen természetes, és ez az ismertség nyilván ezzel együtt jár” – mondta Gábor a Femcafe lapnak, ami azt sugallja ezzel a nyerő helyzettel ő is tisztában volt. Így aztán amikor a TV2 megkereste, minden bizonnyal meglehetősen előnyös szerződést kötött.

Mikes Annával (Fotó: Archív)

Még népszerűbb lesz

Krausz Gábor felelősségteljes apaként mindenből a legjobbat szeretné megadni a kiscsoportos Hannaróza számára. Az újrakezdéshez pedig jól jön egy hirtelen az ölébe cseppent felkérés után járó gázsi. Ebből a szempontból az sem mellékes, hogy a TV2 legdrágább topműsoráról van szó, amely rengeteg felkészülést igényel. Ez sok óra, és nagyon sok munka. Gábor pénzben nehezebben mérhető nyereménye pedig az, hogy tovább erősödik a népszerűsége, elég csak megtekinteni a táncról a közösségi oldalakra feltett videó alatti posztokat, amelyek közül mind biztató, és egy sem sértő vagy gúnyolódó. Így joggal lehet arra számítani, hogy a csatorna más műsoraiba is szerződtetni fogja őt, meglovagolva nemcsak a tehetségét, hanem az iránta érzett szimpátiát és érdeklődést is. Ez pedig mindkét félnek jó befektetés.

Kiemelt képek: Archív, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!