Címlapsztori

Andrei Mangra: „Ha reálisan számolok, jó, ha még 3-4 évem van”

Hiányolják az egykori magyar tanítványok és a tévénézők is a Dancing with the Stars műsorából. A táncosnak idén eddig semmi sem az elképzelései szerint alakult.

Az idei tervei kártyavárként omlottak össze. A magyar nézők is hiába várják, mert a TV2 képernyőjén sem látjuk táncolni. Andrei Mangrának azonban nincs ideje szomorkodni.

„Hat hét Miamiban”

Néhány hete még Miamiból posztolt, de a Story már Európában érte utol, és hamarosan újra repülőre ül. „Miamit jól ismerem, 2014-ben már éltem ott. Most egy tánckurzus miatt töltöttem ott hat hetet, profi táncosokkal egymást tanítottuk. Én a saját stílusomra őket, ők az úgynevezett amerikai moodra engem, amit én kevésbé ismertem, de a jövőben még nagy hasznát vehetem. Közben részt vettem egy salsafesztiválon is, ahol egy argentin tangó erejéig szerepeltem. 32 éves vagyok, erőm teljében, és remélem, ez még sokáig így lesz. Ha reálisan számolok, jó, ha még 3-4 évem van. Most kell olyan dolgokat kipróbálnom és átélnem, amire később táncosként már nem biztos, hogy lesz lehetőségem.”

Korábban már élt Miamiban (Fotó: Archív)

Pár elkeseredett hónap

Andrei nagy dobásra készül, egyelőre azonban a tartalékaibólél, nincs állandó munkája, sőt még állandó székhelye sem. De éppen ez az, amire most Andreinek a legnagyobb szüksége van: szabadon élni, mint a madár, úgy, ahogy egyébként azt korábban is tette. Közben megvalósíthatja azt, amire eddig nem volt elég ideje. „Furcsa az élet. Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb, mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor, egy profi táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát, és közben még fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá, és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott, nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, emiatt volt pár elkeseredett hónapom, de rájöttem, nincs értelme szomorkodni. A bánat csak lehúzza az embert, és nem sikerül a pozitív dolgokat bevonzani.”

A Dancing with the Stars idei szériájából is kimarad (Fotó: TV2)

„Megint szárnyalok”

A nehézségek ellenére a táncos optimistán látja a jövőt. „Ez az év valóban nem úgy alakult az életemben, ahogy kellett volna, de talán nem véletlenül – mondja. – Kaptam a fejemre egy jó nagy koppintást, hogy vegyek vissza egy kicsit a tempóból, koncentráljak valami másra, és éljek kicsit máshogy, mint az elmúlt három évben. Most megint szárnyalok, régen volt az életem ilyen egyensúlyban. Jelenleg arra koncentrálok, hogy találjak valamit, amiben aktívan tudok még táncolni más profi táncosokkal együtt.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!