Címlapsztori

Láng Eszter az elhalasztott esküvőjükről: „Még soha nem volt ennyire nehéz, hogy kettesben legyünk Petivel”

Idén sem kel egybe Hajdú Péter és menyasszonya. Hogy ez okoz-e köztük konfliktust, és hogy mi a megoldás, arról a menyasszony mesél.

Azt gondolnánk, az ország egyik legismertebb, legsikeresebb műsorvezető-producerének menyasszonyként az ember biztosan hátradől, és csak élvezi az életet. Háziasszonyként tüsténkedik, nézi, ahogy cseperedik a tündéri kisfia, de ­különösebben nem erőlteti meg magát, hisz mindene megvan. Láng Eszternek azonban esze ágában sincs „született feleségként” élni. És noha imádja a családanya­szerepet, a munka szeretete és a szakmai sikerek utáni vágy nem veszett ki belőle Hajdú Péter mellett sem. Már közös kisfiuk, Domi születése után pár héttel kiötlötte, mivel is akar foglalkozni a jövőben.

Álmodoztak, tervezgettek

Mint kezdő anyuka Eszter már az első hetekben szerette volna tudni, mikor mire kell odafigyelni kisfia mozgásfejlődése kapcsán. „Négyhetes volt Domi, amikor először találkoztunk Mattesz Csilla nénivel, és már az első alkalom nagyon meghatározó volt a baby spában. Hihetetlenül pozitív személyiség, hatalmas tudással. Rögtön rávilágított, hogy Domi picit feszes izomzatú baba, és a fejét sem megfelelően tartja – emlékszik vissza Eszter, aki azt is elmondta, hogy ez a probléma a harmadik vízi foglalkozás után már meg is oldódott. – Később voltak arra utaló jelek is, hogy előfordulhat, hogy Dominál kimarad a mászás, de Csilla néni módszere ezúttal is bevált. Pár nappal később a kisfiam szépen elkezdett mászni. Egyből éreztem, hogy Csilla néni tapasztalata rengeteg szülőnek segíthetne, és elkezdtünk együtt ötletelni. Álmodoztunk, tervezgettünk, majd egyszer csak belevágtunk, felépítettük, és fél éve meg­nyitottuk közösen az újpesti baby spát.”

Eszter és Domi (Schumy Csaba/fotocentral.hu)

Peti támogatta

Persze mindehhez támogató is kellett. Eszter egy percig sem titkolja, Peti segítette a kezdeteknél. „Először nem látta a dolog szépségét, meg kellett őt győznöm. Mára viszont imádja, és azt mondja, életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam: társtulajdonos és ügyvezető lettem. Magam sem gondoltam, hogy a tévés szerkesztői pályafutásom után egyszer szakmát váltok, de az anyaság mást hozott elő belőlem. Úgy érzem, álmaim vállalkozásába fogtam – meséli boldogan az édesanya, aki máris országos terjeszkedésbe kezdett. Az újpesti mellett négy vidéki városban is található baby spa, hamarosan pedig újabb üzletek következnek. – Boldog vagyok, hogy ekkora az érdeklődés és a siker. Jó érzés, hogy Peti mellett én is újra kereshetek a családi kasszába. De a legfontosabb, hogy minél több szakemberrel ismertethessük meg a tevékenységünk pozitív hatásait.”

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A tudatosság a kulcs

Egy kisbaba mellett persze nem egyszerű mindezt felépíteni. Olyannyira nem, hogy Eszter másik legnagyobb álmára, az esküvőjük megszervezésére már nem maradt idő. „Egyszer biztos eljön a nagy nap, de még csak beszélgetni sincs időnk Petivel az esküvőről. Szerencsére egyikünket sem bántja a dolog, mert nem az van, hogy nem akarjuk, hanem mindketten látjuk, hogy egyszerűen most nincs erre energiánk.” Ezért mostanában egymásra is kevés idejük jut. „Próbálunk odafigyelni, és amikor azt érezzük, a munka oldalára billent a mérleg, akkor a nagyszülők, vagy Tündi, a bébiszitterünk segítségével lopunk magunknak egy-egy estét vagy egy kétnapos utazást. De való igaz, még soha nem volt ennyire nehéz, hogy kettesben legyünk Petivel. Viszont ha sikerül, felértékelődik az a pici együtt töltött idő – meséli Eszter, aki azt sem tagadja, hogy nem lehet mindig, minden rózsaszín. – Egy kisbaba érkezésével szerintem egyenesen arányosan nő a konfliktusok száma is. Nálunk is így van, de a tudatosság a kulcs. Oda kell figyelni a másikra, a jelekre, és akkor nem lesz baj. Bármi nézeteltérés is van, látva, hogy Peti milyen apuka, szerelmesebb vagyok belé, mint valaha.”

Nem kívánhat többet

Ha ideje engedi, Peti is ­elkíséri kisfiát és menyasszonyát a baby­ spába, és ha Eszter kéri, üzleti tanácsokkal is ellátja. „Tetszik Eszterben, hogy ennyire motivált, és ilyen jó érzéke van az üzlethez. Igazából nem nagyon kívánhatnék annál többet, mint hogy egy gyönyörű nő, egy csodálatos édesanya és egyúttal egy ügyes üzletasszony van mellettem.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!