Címlapsztori

Bunyós Pityu tudja a hosszú házasság titkát: „Icu tökéletesen alkalmazkodott az életvitelemhez”

De nemcsak a felesége, hanem a mulatós sztár is megtesz mindent a családjáért.

A mulatós zene legnépszerűbb képviselőjéről alig néhány hete készült néhány „kompromittáló” fotó. Szikora István – vagy ahogy a legtöbben ismerik, ­Bunyós ­Pityu – az ominózus képeken éppen a születésnapját ünnepli, és nem is akárhogyan. „Asztalon táncoltunk, és a régi székfoglaló játék egy újabb változata szerint a fiatalok azt mondták, a veszteseknek egy női bugyit is fel kell venniük” – kezdi az énekes, aki eredetileg nem tervezte, hogy az ötvenkilencediket ennyire megünnepli. Ám végül hajnalig mulatott Beregfürdőn egy nyolcvanfős társasággal.

Párja mindenhova elkíséri

Ahol csak felbukkan, fiatalokat megszégyenítő tempót diktál. Mulatni azonban ritkán jár egyedül, felesége, Ilona ahová csak tudja, elkíséri a férjét. „Minden évnek örülni kell, amit együtt megérünk, és én már el sem tudnám az életemet Icu nélkül képzelni. Idén májusban ünnepeljük a harmincnyolcadik házassági évfordulónkat. Sportoló voltam, amikor Icuval először találkoztam, majd a 2000-es évek elején Fásy Ádámnak köszönhetően mulatós zenészként is megismert az ország. Azt hiszem, büszke is rá, hogy ahová csak megyünk, mindenhol szeretettel fogadnak. Az a típus vagyok, akinek mindenkihez van egy jó szava. Nem felejtettem el, honnan érkeztem, hogy fiatalon mit jelentett nekem egy ismert ember baráti kézfogása. Ez tesz boldoggá, na és persze az, ha otthon is hagyják, hogy úgy éljem az életemet, ahogy jónak gondolom. Akkor viszont kenyérre lehet kenni. Az elmúlt hosszú évek alatt Icu tökéletesen alkalmazkodott az életvitelemhez, de nem csak ő, én is mindent megteszek neki. Ez a hosszú házasság titka” – meséli.

Fotó: Archív

„Még visszatérnek a rémálmaim”

Megbíznak egymásban, és tabutéma sincs közöttük, egy kivétellel. Amikor a zenész kis híján belehalt a koronavírus szövődményeibe, a szerettei nagyon aggódtak érte: kevésen múlt az élete. És ami a kórházban történt, arról István a mai napig nem szeret Icával beszélni. Felesége nem is faggatja, mindig csak annyit kér tőle, próbáljon pozitív gondolatokkal gyógyulni, és ne gondoljon a rosszra. „Tizenöt kilót fogytam akkor, és alig tudtam lábra állni. Azóta is valahányszor ledönt a lábamról egy kisebb betegség, azonnal visszatérnek a rémálmaim. Ilyenkor ismét előjönnek a rossz emlékek, látom magam előtt, ahogy tolták ki a halottakat a kórteremből, és attól rettegek, hogy visszakerülök. Szerencsére az én kis feleségem, aki önismereti tréningeken vett részt, természetgyógyászatot, reflexológiát tanult, ilyenkor azonnal kezelésbe vesz egy kicsit. Neki köszönhetem, hogy ma már testileg és lelkileg is jobban vagyok. És magamnak is, mert jó beteg vagyok. Az voltam a kórházban is, és az vagyok itthon is, mert amit mondanak, azt zokszó nélkül betartom. Most is ő kezel, mert egy vírus ledöntött a lábamról, és pár napra ismét alábbhagyott az életkedvem” – mesélte.

Fia DJ (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„A fiam a legjobb barátom”

A zenész nemcsak jó férj, de remek édesapa hírében is áll. Fia, István ugyan semmiben nem követte a példáját, nem lett bokszoló belőle, és zenei babérokra sem akart soha törni, MR Steve néven budapesti diszkókban DJ-skedik. „Ha olyan akaraterő és alázat lesz benne, mint bennem, akkor sokra viheti az élet bármely területén. Nagyon felnéz az édesapjára. Sportolóból egy is elég a családban – nevet. – De a viccet félretéve, ő a mi büszkeségünk. A sport szeretetét attól még örökölte tőlem, még ma is heti három-négy alkalommal lemegyünk együtt az edzőterembe, hogy üssünk párat bemelegítésképpen, majd súlyokat emeljünk. Most nagy kedvenc nála az amerikai futball. A fiam a legjobb barátom, de bármennyire jó érzés, hogy még mindig sok időt töltünk együtt, azért azt a pillanatot is várom, hogy a szerelem elérje végre. Mert bármilyen tökéletesnek is tűnik az életem, azért van egy dolog, ami egyre jobban hiányzik: alig várjuk már a feleségemmel az unoka érkezését!”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!