Címlapsztori

Egy héten belül muszáj költözniük Tóth Gabiéknak: „Ha más nem, a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk”

A TV2 legfoglalkoztatottabb sztárpárjának élete sem különbözik az átlagemberekétől, nekik is hitelt kellett felvenniük, hogy továbblépjenek.

A húsvéti tojásokat már új, szentendrei otthonukban fogja festeni Tóth Gabi és családja, ennek azonban nem kis ára van. „Vigyázz, mit kívánsz!” – tartja a mondás, és ezt most az énekesnő a saját bőrén is megtapasztalta, amiről a csalad.hu oldalon így mesélt: „Őszintén, nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént – fejtegette a boldogságát, majd áttért a félelmeire. – Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása… Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus. Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben.”

Gabi hat kilót fogyott (Fotó: TV2)

Gabi azt írta, egyelőre csak az ő élete stresszes, mert a férje éppen forgat. „Ő ebből csak annyit érzékel, hogy én idegbeteg vagyok, és mire hazaér, úgy rogyok össze, mint egy rongybaba. Hiába magyarázom neki, hogy egész nap stresszelek azon, most éppen mi derült ki a bontási fázis során, ami előre nem volt látható, és ezáltal extra, nem kalkulált költséggel jár” – osztotta meg a félelmét.

Miért kell neki hitel?

Rajongói együttéreznek az édesanyával, támogatják a kommentjeikkel, de ahogy szokás, megjelentek a negatív hangok is. Nem értik, hogy az egyik legfoglalkoztatottabb celebpárnak miért kell hitelt felvennie. Azt feltételezik róluk, hogy ha valakiknek könnyű ebben a nehéz gazdasági helyzetben boldogulniuk, akkor azok ők. De a jelek szerint a látszat csalóka. Ne feledjük, hogy Gabiék eddig albérletben laktak, nem volt mit eladni ahhoz, hogy egy új otthont vásároljanak maguknak. Továbbá a felújítás, az illeték kifizetése, az új bútorok vásárlása mind-mind milliós nagyságrendű tétel. Ezért érthető, hogy már a kezdetektől úgy tervezték, hitelt vesznek fel, ezt az énekesnő férje, Krausz ­Gábor is megerősítette egy korábbi posztjában: „Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez ugyanúgy, ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve…” – írta a séf.

Krausz Gábor talán a kisváros gasztronómiai életéhez is csatlakozik (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

900 ezer forint egy négyzetméter

Tóth Gabi tehát a boldog, ám igen stresszes időszakban eddig már hat kilót fogyott. Bárki, aki vett már ingatlant, költözködött, felújított, megérti, hogy ez bizony nagyon munkás időszak, tele váratlan helyzetekkel, megoldandó feladatokkal, nem csoda, hogy fizikailag is megviseli az embert. És persze nyomasztó lehet a tény, hogy eladósodik egy banknak. Hogy milyen ingatlanba költöznek, arról a házaspár közösségi oldalain annyit osztott meg, hogy panorámás a ház, és fel kell újítani. Hogy mekkora és mennyi volt az ára, természetesen titok.
A Story úgy értesült, hogy a Krausz–Tóth család már hónapok óta kutatta a megfelelő ingatlant a festői környezetű Duna-parti városban, amely számos hírességnek, művésznek, közéleti személyiségnek otthona. Ráadásul az óváros turisztikai látványosság tele apró éttermekkel, így az is elképzelhető, hogy hamarosan a helyi gasztronómiai életbe is bekapcsolódik Krausz Gábor, amihez szintén súlyos milliókra lesz szüksége.

Szentendre, te csodás

Sokak szerint Szentendrén élni egy életérzés. Minden bizonnyal így gondolják a sztárok is, hiszen sok-sok híresség él a településen, például Falusi Mariann, Fischl Mónika, Frajt Edit, Csepregi Éva, Ivancsics Ilona, Feke Pál, Endrei Judit és Rubint Réka, Schobert Norbert is.

A legfrissebb adatok szerint Szentendrén az átlag négyzetméterár 900 ezer forint, lehet kapni parányi lelakott lakást 40 millióért, de 750-900 millió forintért is kínálnak ingatlant. A statisztikák szerint a városban az ingatlanok átlagára 188 millió forint. Magazinunk úgy tudja, hogy a sztárpár végül Szentendre elegánsabb részén, Pismányon szeretett bele egy családi házba, és már el is kezdődtek a felújítási munkálatokat. Az énekesnő olyan videót is megosztott, ahol látszik, ahogyan a szakemberek a vakolatot verik le a falakról, ez Tóth Gabi szerint nem volt tervben. Így érthető, ha stresszel, hiszen újabb nem várt kiadást kell majd kiegyenlíteniük.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!