Címlapsztori

Suzy nem így tervezte az életét: „Kíváncsian várom, lesz-e még gyerekem és férjem”

Minden összeomlott körülötte 2019 májusában. Az énekesnő őszintén mesél a küzdelméről, és a férfiról is, aki a társa lehet valamikor.

Tarcsi Zoltán és Királyvári Zsuzsanna, azaz Jolly és Suzy hosszú éveken át voltak a mulatós világ kedvenc párosa, nem csak a színpadon, a magánéletben is összetartoztak. A közönség imádta őket, szakításuk után is sokáig drukkoltak azért, hogy kibéküljenek, Jolly azonban hamar új szerelemre talált, ma is a nála 20 évvel fiatalabb Barbarával alkot egy párt.

Egy válás mindenkit megvisel

Végül hivatalosan is elvált a házaspár, Suzy pedig egyedül maradt közös kislányukkal. „Őszinte leszek, emberpróbáló időszak van mögöttem, nem így terveztem az életem. Szerintem egy válás mindenkit megvisel, én sem vagyok kivétel ez alól. Újból fel kellett építenem magam, de közben nem igazán volt időm a sebeimet nyalogatni. Egyszerűen nem állhatott meg az élet, mert bármi történt, a kislányomnak, Zsuzsikának másnap iskolába kellett mennie, tanulni kellett vele, hozni-vinni, foglalkozni vele – emlékszik vissza Suzy, akinek nem csak a sok teendő adott erőt. – Zsuzsika nagyon okos, felnőttes felfogású kislány, aki a legnagyobb támaszom volt a szüleim, a testvéreim és néhány jó barát mellett. Olyan jókat beszélgettünk, és mindig bennem volt, hogy nem okozhatok neki csalódást azzal, hogy elhagyom magam. Igenis erős anyuka akartam lenni a szemében, aki megmutatja, hogy egyedül is boldogul.”

Jolly a válás után hamar új párt talált (Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu)

Békében élni

A válással természetesen a mulatós páros is megszűnt, de Suzynak esze ágában nem volt feladni a karrierjét, szólóban folytatta az éneklést. Úgy érzi, szakmailag és lelkileg is nagyon megerősödött, és mára Jollyval is sikerült rendezniük a kapcsolatukat. „Tudni kell egy válást intelligensen kezelni és békében élni egymástól távol is. A volt férjemmel mára teljes mértékben jónak mondható a kapcsolatunk, beszélünk, amikor kell, hiszen van egy közös kislányunk. Nem akadályozom, hogy Zsuzsikát bármikor lássa vagy beszéljen vele – meséli, de az idő nagy részében ő van a kislányukkal, és átlagos anyukaként teszi a dolgát. – Háztartást vezetek, jövök-megyek, tanulok a gyerekemmel, esténként pedig, ha odajutok, dalokat tanulok. Csak a hétvégén váltok át másik üzemmódra, akkor viszont járom az országot, fellépek. Most, hogy jön a tavasz, jönnek az új felvételek több zenei csatornán is, és nemrég elkészült az új dalom, amihez hamarosan klipet forgatunk. Úgyhogy most kereknek érzek mindent.”

Hétvégén az országot járják (Fotó: Archív)

Civilek előnyben

Suzy új életében talán már egy új társnak is helye van. „Most lesz 4 éve, hogy férfi nélkül élek, de nincs ezzel semmi bajom. Sokan próbáltak már közeledni, ha akarnék, élhetnék párkapcsolatban, de nem akarok fejest ugrani semmibe. Nem siettetek semmit, jól érzem magam most így. Kiteszi a napjaimat az anyaság és a munkám, de persze nyitott vagyok, nem zárkózom el semmi jótól – mondja mosolyogva, és elárulja, egyáltalán nem megugorhatatlanok az elvárásai. – Nekem az a legfontosabb, hogy akinek bizalmat szavazok, szeresse a kislányomat és egész egyszerűen talpig férfi legyen. Oh, és előny, ha nem szakmabeli. Örülnék, ha másodjára civilt fognék ki” – nevet fel. Az viszont, hogy újra oltár elé álljon és gyereket szüljön, már komolyan elgondolkodtatja. „Nem tudom erre a választ, de szerintem úgyis minden meg van írva. Úgyhogy inkább csak kíváncsian várom, mit tartogat még nekem az élet, és lesz-e még gyerekem és férjem.”
Végezetül pedig Suzy minden hasonló cipőben járó nőnek üzen. „Maradjanak erősek és soha ne adják fel. Higgyenek magukban, az erőben, ami bennük van. És az álmaikban, mert álmok nélkül nincs élet.”

Kislányával, Zsuzsikával (Fotó: Archív)

Más pályára készül

Hiába zenészek a szülei, úgy tűnik, Zsuzsika nem fogja őket követni a pályán. „Amikor kisebb volt, nagyon szeretett szerepelni, mikrofonnal a kezében a színpadon állni – meséli Suzy. – Az iskolában ma is örömmel elindul a legtöbb versenyen, de ­annyira már nem vonzza őt az éneklés, a szereplés, mint 2-3 évesen. Most inkább stewardess szeretne lenni.”

Kiemelt kép: Archív, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!