Címlapsztori

Lehet, hogy Tinának és Emiliónak is éveken át kell imádkoznia Bangó Margit bűnbocsánatért

Úgy tűnik, a családi békülés még messze van, az érintettek pedig némasági fogadalmat tettek az üggyel kapcsolatban.

A Kossuth-díjas énekesnő alighogy békét kötött a lányával, Marikával, máris összeveszett a család többi tagjával. Margitnak dédunokája nyújt vigaszt, aki egészségben, betegségben kitart a cigányzene koronázatlan királynője mellett. A 72 éves énekesnő tavaly februárban tartotta utolsó nagykoncertjét, amire kezdetben az egész családja meghívást kapott. Unokaveje, Emilio a vendégfellépők egyike lett volna, ám időközben úgy összevesztek Margittal, hogy a bosszús nagymama se szó, se beszéd kitiltotta az énekest a nagyszabású koncertről. Az egyik napilap informátora ekkor így nyilatkozott: „Részleteket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy Emil tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körülmények között nem tolerál az énekesnő. Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilio nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén.” Lapunk úgy tudja, Bangóék között azóta is forrnak az indulatok, és a família tagjai hallani sem akarnak egymásról. Margit, Tina és ­Emilio némasági fogadalmat tettek a családon belüli ellentétekről.

Emilióék nem lehettek ott a nagykoncerten (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Két részre szakadt a família

Míg a család egyik fele egyre távolabb kerül egymástól, addig Margit és lánya, Bangó Marika újra egymásra találtak. Anya és gyermeke csaknem tíz évig tartó mosolyszünet után, 2020 októberében kötöttek tűzszünetet egymással. „Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással. Nagyon örülök, hogy anyuval így egymásra találtunk. Rendkívül megható volt az első beszélgetésünk, találkozásunk, és a gyermekeim is nagyon örültek, hogy végre visszakapták a nagymamájukat. A kisebbik fiam születésnapját is már együtt, szeretetben, békességben ünnepeltük, és megbeszéltük, hogy innentől kezdve minden jeles alkalmat közösen fogunk eltölteni” – mondta korábban a Story magazinnak Marika, aki jól tudja, hogy édesanyja büszkesége határtalan, így lehet, hogy Emiliónak és Tinának is éveken át kell imádkoznia Margit bűnbocsánatért.

Lányával, Marikával (Fotó: Story-Best Magán/fotocentral.hu)

Dédunokája tartja életben Margitot

Az immár egy éve dúló háborúban még a legendás énekesnő súlyos betegsége sem hozott békét. Pedig Margit bizonyára a lelke mélyén remélte, hogy legalább az unokája megkeresi őt, miután tavaly nyáron nyilvánosságra került: kiújult a művésznő rákbetegsége. Igaz, állítása szerint Tina és Emilio támogatására nem számíthatott, lánya, ­Marika és imádott dédunokája, a kis Tina azonban a nehéz időkben is mellette áll. „Kezdetben én vigyáztam Tinácskámra, de mostanra ez megváltozott, ő gondoskodik rólam. Olyan, mintha felcserélődtek volna a szerepek, ő lett az én anyukám. Ajándék nekem ez a kislány – mondta nemrégiben a Meglepetésnek Margit. – Úgy érzem, ő az én védőangyalom, hiszen megmentette az életemet! A kis Tinának köszönhetően még időben felfedezték, hogy nőgyógyászati daganatom van. Ha ő nem lenne, talán már nem is élnék!”

Régóta figyeli Emiliót

Noha kapcsolatuk sokáig megrendíthetetlennek tűnt, Margit nem titkolja, hogy Emilióval kapcsolatban a kezdetek óta fenntartásai vannak. „Nem véletlenül féltettem Tinát. Amikor megtudtam, hogy ő udvarol neki, örültem is, meg nem is. Tudtam, már kétszer nősült, gyerekkorától ismerem” – mondta korábban az egyik napilapnak az énekesnő.

Kiemelt képek: Birton Szabolcs, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!