Címlapsztori

Sydney van den Bosch Kasza Tibiről: „Jó, hogy van kibe kapaszkodnom a munkahelyemen”

Látszólag jól kijönnek egymással. A Szerencselány most elmeséli, valójában milyen kollégák ők ketten.

Sydney azt mondja, számára a műsor első két évada inkább „bemelegítés” volt, amikor – akár egy jó diák – igyekezett mindent megtanulni a szakmáról. Ehhez tapasztalt kollégájától, Kasza Tibitől meg is kapott minden segítséget. „Már az első perctől megvolt a kémia közöttünk, de azért hamar kiderültek a kis bogaraink is, amik ráadásul könnyen örök konfliktusforrássá is válhattak volna kettőnk között, de szerencsére hamar összecsiszolódtunk, a humor a közös nyelvünk. Tibi például csak hűvösebb stúdióban érzi jól magát. Azt mondja, neki akkor pörög jól az agya, ha hidegebb van bent, én viszont nagyon fázós vagyok. De már megszoktam, és cserébe az öltözőmben mindig kellemes a hőmérséklet. Mivel tudom, hogy a frizurám és a sminkem miatt rám jóval többet kell várni, ezért mindig egy órával hamarabb érkezem a munkahelyemre, mint ő. Ezek apróságok, de én szívesen odafigyelek a kollégáimra. Ha például látom, hogy fáradtabb a kelleténél, akkor is igyekszem viccekkel oldani a hangulatot” – jegyzi meg Sydney nevetve.

Sydney hamar beletanult a tévézésbe (Fotó: Archív)

A nagy döntés

Kapcsolatukban egy két évvel ezelőtti esemény jelentette a fordulópontot. „Az ember a női problémáiról, az egészségügyi helyzetéről alapesetben is nehezen mesél, én ráadásul az átlagnál is nehezebben nyitok mások felé. Mégsem tehettem mást. Sajnos épp csak elkezdtünk együtt dolgozni, amikor kezdődő melldaganattal diagnosztizáltak, és azonnal meg kellett operálni. Ha nehezen is, de végül ezt el is mondtam az egész stábnak. Tibi pedig akkor maximálisan támogatta, hogy ne nélkülem menjen tovább a műsor. Inkább előre dolgoztunk, és minden szabadnapját a forgatásra áldozta. Jó, ha az ember számíthat a másikra, ha van kibe kapaszkodnia a munkahelyén” – emlékezik Sydney.

Sydney szerint Tibi felesége, Manker nagyon laza anyuka (Fotó: Archív)

Rajong Tibi lányaiért

Azóta nincs az a magánéleti téma, amit ne tudnának egymással megbeszélni. Sőt kifejezetten fontosnak tartják, hogy minden forgatási napot úgy kezdjenek, hogy megbeszélik az aktuális történéseket. Tibi feleségének, Mankernek ráadásul olyan szimpatikus lett az utóbbi időben Sydney, hogy félig tréfásan megjegyezte, bébiszitterként is alkalmazná. „Hamar kiderült, hogy mennyire rajongok a lányaikért. Manker amúgy is laza anyuka, valahányszor bejönnek a stúdióba a lányokkal, a kicsit is azonnal a karomba adja, Loráért pedig egyenesen odáig vagyok, ezért mindig készülök neki egy kis meglepetéssel” – árulja el Sydney.

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!