Címlapsztori

Völgyi Zsuzsi: „A súlyfeleslegem lehetett a válásunk egyik oka”

Az énekesnő nem véletlenül változtatott az életén: a feleslege már nemcsak az egészségét fenyegette, de a házasságát is tönkretette.

Zsuzsi kislánya, Glória már ötéves, az énekesnőnek azonban csak mostanra sikerült visszanyerni a terhessége előtti alakját. Igaz, a túlsúlyához a várandósságán túl az is hozzájárult, hogy a pandémiás időszak komoly evési kényszert eredményezett nála. „A terhesség alatt 23 kiló jött fel rám, de a szülés után fél évvel végre elindultam a fogyás útján. Sokat sétáltam a babakocsival, az nagyon szépen vitte le a pluszokat – árulta el. – Aztán sajnos jött a pandémia, és bevallom, a bezártságtól evési kényszerem lett. Nálam ez úgy jelentkezett, hogy miután elaltattam este a kislányomat, mindent felfaltam, amit otthon találtam.” Egy év alatt így 20 kiló szaladt fel rá, ami elismeri: se a szívének, se a színpadképnek nem tett jót. „A fellépőruháimat több számmal nagyobbra kellett cserélni, amit nagyon rosszul éltem meg. Ekkor döntöttem úgy, hogy változtatnom kell.”

„Kritizált, nem támogatott”

Volt azonban még egy nyomós érv. „Emlékszem, úgy jöttem ki a tus alól, hogy már inkább bele se néztem a tükörbe, egyből bebugyoláltam magam egy törölközőbe, hogy ne is lássam magam. A volt férjem egyszer megjegyezte, hogy ő egy patikanőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ezzel egy óriási lelki bombát dobott a nőiességemre. Talán ez is lehetett az egyik oka a válásunknak. Annyira megbántott, hogy ezek után már nem mutattam meg neki magamat meztelenül” – meséli Zsuzsi, akinek határozott véleménye, hogy a válásuknál ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Egyedül neveli Glóriát (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Újra energiabomba lett

Zsuzsi hamarosan rádöbbent: a pluszsúlytól segítség nélkül nem tud szabadulni, de végül megtalálta a megoldást. „Amikor nekivágtam a fogyókúrának, úgy éreztem, hogy egyedül nem megy – ismeri el az énekesnő. – A barátaim ajánlottak egy receptúrát. Van benne egy Ázsiában is honos kaktuszféle, amit évszázadok óta akkor használtak, ha el akarták nyomni az éhségüket, de nem kértek az éhezéssel együtt járó fáradtságból. Rám a pluszkilók miatt mindkettő jellemző volt, de mára nincsenek se falási rohamaim, és nem is érzem úgy magam, mintha ki lennék facsarva. Ráadásul úgy sikerült lefogynom, hogy az idegeimet és a környezetemet sem tettem tönkre.” A másik, amitől úgy érezte, szabadulnia kell, a felhalmozott zsírtartaléka. „Ebben, egy kúra részeként, egy teltségérzetről gondoskodó különleges rost segített. Hatására a tápanyagok egy része nem szívódott fel a bélrendszeremből. Megduzzadt, és a zsírokat – finoman szólva – távozásra bírta. Azt vettem észre, hogy mostanában ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet is eszem” – árulta el Zsuzsi. Az énekesnő azt mondja, még nem érte el célját, a sikerek pedig, ha nem is az étvágyát, de a tettvágyát meghozták, 6-8 kilótól még szeretne idén megválni.

Kiemelt kép: Váradi Tamás

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!