Címlapsztori

Szabó András Csuti és Szorcsik Viki – Megértik egymás fájdalmát

Utánajártunk, valóban alakul valami köztük, ám hogy mi lesz a románcukból, azt még ők maguk sem tudják.

Mintha egy gyorsított filmet néznénk, olyan tempóban változik néha a celebvilág résztvevőinek élete. Pár hónapja Csuti még a felesége, Kulcsár Edina mellett ébredt, ma viszont már az egykori szépségkirálynő az új párjától, G.w.M-től vár babát, az üzletembert pedig friss szakítása után egyből ­Szorcsik ­Vikivel boronálták össze. Az a hír járja, hogy Csutiék a Farm VIP forgatásai alatt kerültek közelebb egymáshoz, noha ezt eddig egyikük sem ­erősítette meg. Ahogy mosta­náig az is ­kérdéses volt, merő ­véletlen-e, hogy nemrég a közösségi oldalai­kon nagyon hasonló helyszínről osztottak meg egy-egy képet, ­ráadásul ugyanabban az időben.

Egyre közelebb kerülnek

De mint tudjuk, véletlenek nincsenek, főleg nem a sztárvilágban. „A pletyka igaz, legalábbis annyiban, hogy nem hagyják hidegen egymást. De jelenleg az ismerkedés fázisában tartanak – kezdi lapunknak egy közös barát, aki Csutit és Vikit is jól ismeri. – Azért nem beszélnek róla, mert még nagyon az elején tartanak, gyerekcipőben jár a kapcsolatuk. De az biztos, hogy nagyon kedvelik egymást, már a műsorban is nagyon jókat beszélgettek, és ezt itt kint is folytatták. Napról napra közelebb kerülnek egymáshoz.” Az ismertség viszont kissé megnehezíti a dolgukat randizás terén, ott pedig még nem tartanak, hogy kéz a kézben megjelenjenek a nyilvánosság előtt. „Mindketten megfontoltak, és akkor fognak együtt mutatkozni, ha már biztosan tudják, hogy ez nem egy románc, hanem jövőjük is van együtt.”

Ugyanarról a helyről posztoltak, ugyanabban az időben (Fotók: Archív)

Csuti pszichológushoz jár

De a barát szerint Csutinak először a saját érzelmeit kell rendeznie magában, az elmúlt időszak ugyanis embert próbáló volt a számára. Négy éven belül elveszítette az imádott nagypapáját, mindkét nagymamáját, a testvérét és a házasságát is. Sosem tagadta, mennyire megviselte a családja felbomlása, főként azért, mert nagyon szerette volna, ha a gyermekei – vele ellentétben – nem csonka családban nőnek fel. De az élet más forgatókönyvet szánt neki, és a történtek után később új párra talált ő is. Ám nemrég kiderült számára, hogy még nem állt készen egy komoly kapcsolatra, ezért szakított. „Csuti egy ideje pszichológushoz jár, mert az elmúlt időszak családi tragédiái miatt szeretné rendezni magában az összes régi és új fájdalmát. Tudja, hogy a legnagyobb feladata magával van, csak aztán jöhet egy kiegyensúlyozott párkapcsolat” – teszi hozzá a barátjuk.

Szorcsik Viki éveken át játszott a Jóban Rosszban című napi sorozatban (Fotó: Szabolcs László/fotocentral.hu)

Párhuzamok az életükben

Az egymásra találásuk nem meglepő, Viki is igazi gondolkodó típus Csutihoz hasonlóan, megannyi tragédiával a háta mögött. Évekkel ezelőtt elveszítette a nagyszüleit, az imádott kiskutyáját, legutóbb pedig a 37 éves öccsét, Bélát. Egész pontosan tavaly karácsonykor, épp akkor, amikor Csuti is élete legmélyebb pontjára került. 9 hónappal bátyja halála után Edina bejelentette, hogy válni akar. A magánéleti dráma közepette pedig a nagymamáját is elveszítette. Csapás csapást követ, szinte párhuzamosan a két híresség életében. „Sorstársaknak is érzik magukat. Tökéletesen megértik egymás fájdalmait, hiszen jórészt ugyanolyan tragédiákat kell feldolgozniuk. Ez is közelebb hozta őket egymáshoz” – árulja el a közös barátjuk. Csutihoz hasonlóan, eddig a színésznő párkapcsolatai sem végződtek happy enddel, és az, hogy Viki 43 évesen sem kapkod a gyűrűért és gyerekért, még vonzóbbá teheti őt a kétgyerekes, elvált üzletember számára. „Nagy terveim senkivel nem voltak, hogy akkor most szeretném a gyűrűt, meg az esküvői ruhát. Szerintem fentről sem pakolnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való. Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek. Ennél én önzőbb vagyok” – mondta pár hete a színésznő Palikék ­YouTube-csatornáján. Persze, hozzátette: nem kizárt, hogy szül majd egy gyereket, de nem ez az elsődleges célja az életben.

Kiemelt képek: Schumy Csaba, Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!